Whocopied.me

Proshave anbefaler - Skægshampoo

Hvad er en skægshampoo?

En skægshampoo fjerner snavs, støv og madrester, som et skæg typisk "samler" i løbet af et døgn. Dit skæg kræver mindst ligeså meget opmærksomhed som dit hår, men du skal ikke bruge en almindelig hårshampoo i dit skæg! Og hvorfor så ikke det, tænker du nok? En skægshampoo er lavet specielt til at vaske, rense og pleje skægget, og tager samtidig højde for den sarte hud i ansigtet. Den tilfører derfor fugt og pleje til huden, i stedet for at udtørre den, som mange hårhampooer vil gøre.

Hvordan anvendes en skægshampoo?

En skægshampoo er ganske enkel at anvende. Du kan med fordel have din skægshampoo stående under bruseren, så du let og hurtigt kan vaske skægget, når du alligevel har vandet tændt. En skægshampoo anvendes i et vådt skæg. Brug en lille mængde, skum op i skægget og masser ind i skægstubbene. Skyl afslutningsvis ansigtet i varmt vand og tør skægget med et håndklæde. For et optimalt resultat bør du afslutte med at påføre en skægolie eller skægbalm.
Se alle vores skægshampoo hér

Hvilken skægshampoo skal jeg vælge?

På Proshave har vi et stort udvalg af fantastiske skægshampoo til mænd. Nedenfor har vi samlet de mest populære og bedst sælgende skægshampooer. Vi håber, eksemplerne kan skabe en idé om, hvilken én du skal vælge:

Percy Nobleman Skægshampoo, 100 ml.
Hold dit skæg rent og lækkert med denne skægshampoo fra Percy Nobleman. En unik kombination af de ultimative naturlige ingredienser, skabt til at rense dit skæg på bedste vis, og samtidig hjælpe med at opretholde en balance i de gode, naturlige olier. Shampooen er lavet af en blanding af sesamolie og kokosolie, shea smør og naturligt blomstervand. Den indeholder æteriske olier, som dufter af cedertræ og lime. Efterlader en mild, frisk citrus aroma. Efter brug vil du bemærke, at dit skæg nu er glansfuldt og meget glattere, hvilket gør styling en langt lettere proces.
Se den hér
Mario Lorenzin 1975 Skægshampoo, 50 ml.
Denne skægshampoo holder skægget rent og sundt og har en dejlig, blødgørende effekt. Skægshampooen er lavet med ekstrakter fra radicchio planten, som har nogle meget unikke og gavnlige egenskaber. Radicchio er kendt for at rengøre hud og hår samt fjerne snavs og fedt uden at ødelægge pH-balancen eller udtørre hud og hårsække. Skægshampooen skummer ikke op, men har en fantastisk rensende virkning på både skæg og hud. Shampooen er tyndtfyldende og meget drøj i brug. 5-10 dråber er nok.
Se den hér
Mr. Bear Skægshampoo, 250 ml.
Denne milde skægshampoo er produceret i hånden og lavet af 100% naturlige ingredienser. Den er lavet specielt til at imødekomme dit skægs behov, så den plejer og fugter samt fjerner skidt og snavs. Shampooen har en beroligende effekt på irriteret hud og virker både fugtgivende og anti-bakteriel. Den gør dit skæg lettere at redde ved at blødgøre og fjerne eventuelle filtre. Skægshampooen findes i 3 duftvarianter.
Se varianterne hér
Proraso Skægshampoo, 200 ml.
Proraso har lavet en blid, men effektiv, skægshampoo, der hjælper dig med at rense skæg og hud. Shampooen skummer ikke så meget, men arbejder derimod på at blødgøre og udglatte dit skæg samt fjerne snavs og dårligt lugt. Kan med fordel bruges dagligt, når du står under bruseren! Leveres med praktisk pumpe, så den let kan doseres. Findes i fire forskellige duftvarianter.
Se varianterne hér