Proshave Skægsæt med Skægbørste (Boar), Skægsaks og Beard Cape

Ikke på lager
Dette sæt er uundværligt for enhver mand med skæg.

Sættet indeholder følgende 3 dele:

1) Proshave Skægsaks
Proshaves helt egen skægsaks er lavet i rustfrit stål af en meget høj og slidstærk kvalitet. Saksen giver mulighed for at skære tæt over hele skærefladen. På den måde opnår du et perfekt, trimmet skæg eller overskæg, som oser af velpleje og lækkerhed.

Saksen har en lille fingerstøtte, som du kan hvile lillefingeren på, mens du trimmer skægget. Den giver en langt bedre kontrol med saksen. Pal'en kan skrues af og på hvis du ønsker dette.

Du kan med fordel også bruge saksen til at trimme bryn og bakkenbarter.


2) Proshave Beard Cape
Du kender sikkert problematikken, når du har trimmet dit skæg: der er skægstubbe alle vegne.

Det er heldigvis slut nu!

Proshaves beard cape 'griber' og opsamler effektivt skæghårene under trimningen. Efter trimningen er skægstubbene samlet og lige til at smide i skraldespanden. Samtidig holdes badeværelset pænt og rent.

Skægkappen er super nem at anvende. Det er et forklæde til mænd, som knappes rundt om halsen. I forklædets anden ende sidder to sugekopper, som du blot fastgør til spejlet. Når du sætter sugekopperne fast, skal der være et stort mellemrum mellem dem, så stoffet netop danner en overflade, hvor skæghårene kan lande.


3) Proshave Skægbørste, Boar
Denne Proshave skægbørste er lavet med børste af boar. Den fjerner snavs, støv og overskydende produkt fra skægget, så det altid fremstår sundt og velplejet.

En skægbørste fordeler din skægolie eller skægbalm jævnt, har en eksfolierende effekt på huden under skægget og minimerer derfor tørhed og kløe.

Proshaves skægbørste er lavet i en praktisk rejsestørrelse.
Specifikationer
Børstetype:
Boar
Varenr.:
PSBKIT3