Whocopied.me

RazoRock Black Bay Barbersæbe, 150 ml.

139,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Lige siden RazoRock stoppede med at producere Captain's Choice Bay Rum-barbersæben, har de fået et hav af henvendelse på en ny Bay-Rum udgave.

Problemet er, at RazoRocks ejer ikke er fan af en clovey dufte og heller ikke kan tåle en masse kanel i sin barbersæbe eller aftershave. Det lyder måske egoistisk, man hvis han ikke selv kan lide duften, har han svært ved at sætte RazoRock-navnet på det.

I flere år har RazoRock derfor eksperimenteret med forskellige bay rums og i foråret 2017 slog det ham endelig, hvorfor de ikke producerede en tung duft, med naturlig laurbær ekstrakt og meget lyse krydderier i stedet.

De testende nogle få varianter, og blev hurtigt forelsket i denne.

Dette er en 'bay leaf' duft perfekt til ham, der ikke normalvis er fan af de amerikanske bay rums.

Barbersæben indeholder blandt andet sheasmør, argan olie, aloe vera og lanolin. Den har en meget plejende effekt på huden, og giver dig en unik barberingsoplevelse.

Bliv ikke forskrækket, når du åbner skålen, tilsætningen af ​​trækul (som er fantastisk til afgiftning og regenerering af huden) giver sæben en dybgrøn farve og er sandsynligvis noget unikt, der aldrig er set før.

Håndlavet i Italien.
Specifikationer
Indhold:
150 ml.
Ingredienser:
Stearic Acid, Water (Water / Eau), Coconut Oil (Coconut), Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Hydrogenated Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Perfume (Parfum), Argania Spinosa (Argan) Oil, Aloe Extract Barbadensis (Aloe), E153 (Vegetable Carbon), Eugenol, Limonene, Linalool.
Brand:
Kategori:
Varenummer:DA-RRS13