Whocopied.me

Spar en formue på dine flerklingeblade

Træt af dyre barberblade?

Vi har alle prøvet at hoppe i fælden: Taget en pakke barberblade, lagt dem på båndet i supermarkedet og fået et kæmpe chok, når kassedamen fortalte, at barberbladene kostede knap 200 kroner for 4 stk. Og med et glødende dankort i lommen, er du taget hjem med tanken om, at du så også er sikret en perfekt, glat barbering det næste lange stykke tid - men din hud bliver rød og irriteret allerede efter første barbering...


Glem alt om at betale 40 kroner for et barberblad
... Den tid er heldigvis ovre - og fra nu af, kan du lykkelig glemme alt om at betale over 40 kroner for ét barberblad! Vi har nemlig et fantastisk alternativ på Proshave til alle os, der ikke vil betale en formue på barberblade.

Måske bliver du lidt skeptisk, når du hører prisen på vores barberblade og skraber, fordi kvalitet ofte associeres til noget dyrt. Men bare rolig - vores barberblade er (måske) endnu bedre end dem, du er vant til at bruge, selvom prisen er mere end halveret.


Og hvordan kan det så lade sig gøre?
Vi bruger ikke en formue på indpakning, tv-spots eller reklamepladser i dyre magasiner. Vi sponsorerer heller ikke F.C. Barcelona eller kendte verdensstjerner. Ved at spare alt dette væk, har vi i stedet vores fulde fokus rettet mod at sælge billige barberblade og billige skrabere til en fantastisk pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.


En super effektiv 6-klinge skraber
Læs mere hér

En super effektiv 6-klinge skraber

På Proshave finder du markedets bedste skraber med 6-klinger.

Selve skraberen koster kun 79 kroner og leveres med ét 6-klinge barberblad samt en fiks lille beskytter, som kan sættes på bladet, når du ikke bruger skraberen. Beskytteren gør, at du nemt kan tage skraberen med i toilettasken uden at ødelægge barberbladets klinger.

Skraberen har en ergonomisk form og perfekt vægt, som sikrer dig et optimalt greb under din daglige barbering.

Her finder du selve skraberen:
https://www.proshave.dk/lea-perfect...

Billige barberblade af god kvalitet
Læs mere hér

Billige barberblade af god kvalitet

Det er naturligvis ikke kun skraberen, du kan købe til en meget skarp pris. Barberbladene fra LEA er også super billige: 4 stk. blade koster kun 79 kroner, altså 19,75 kroner pr. stk.

Barberbladene er såkaldte 6+1 klinger, hvilket betyder, at bladet har 6 klinger og én trimmer. De 6 knivskarpe klinger sikrer dig en super tæt barbering, mens trimmeren giver dig mulighed for at tilrette kanter på dine bakkenbarter eller lignende.

Barberbladene er desuden udstyret med en strimmel af blødgørende olier og vitamin E, som sikrer dig en behagelig barbering med et minimum af irritationer.

Her finder du bladene:
https://www.proshave.dk/lea-perfect...

Forlæng barberbladenes levetid
Læs mere hér

Forlæng barberbladenes levetid

Vil du forlænge levetiden på dine blade og på den måde spare yderligere i fremtiden? Så anbefaler vi dig at anskaffe en såkaldt RazorPit.

En RazorPit er en silikoneplade, hvor du påfører en klat barberskum og herefter skubber bladet, modsat barberretningen, hen over pladen et par gange. Det fjerner de døde hudceller og det tynde fedtlag, som sætter sig på klingerne efter en barbering og gør, at de føles sløve længe inden de reelt er det.

Brug din Razorpit til regelmæssigt at vedligeholde dine barberblade, for få langt flere barberinger pr. blad end du er vant til.

Her finder du RazorPit:
https://www.proshave.dk/razorpit-sl...

Billige barberblade og skrabere på Proshave

På Proshave ønsker vi, at hjælpe vores kunder med at få en perfekt barbering hver eneste dag.
Det gør vi ved at levere skrabere og barberblade til en lav pris uden at gå på kompromis
med kvaliteten.

Er du med andre ord på jagt efter nyt barbergrej, der ikke koster en formue? Så er du
kommet det helt rette sted hen.


Vi håber, at alle dine barberinger fremover bliver glatte, tætte, irritationsfrie - og billige!