Whocopied.me

Tatara Muramasa, Justerbar DE-skraber + Stand, Rustfrit stål

DKK 2.985,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Den lækreste justerbare skraber du kommer til at se (og måske anvende)!

Der skal en del til at imponere os, men det var hvad vi blev, da vi så denne skraber første gang! Her er tale om rigtigt kram - En justerbare skraber fremstillet i rustfrit stål i en ekstremt fin forarbejdning og med en helt særlig udviklet makanisme, der gør det muligt både at ændre blade gap og blade exposure.
Når du drejer på den lille finde lige nøjagtigt den indstilling der passer til dig, din hud og dit skæg. Du får således “5 skrabere i 1”.

Den numeriske værdi skraberen er indstillet på kan til enhver tid aflæses i det lille runde vindue på justeringskransen. I et af ekstrabillederne kan du se de nøjagtige tal for de 5 forskellige indstillinger.

Når du skal skifte bladet i skraberen er den fuldstændig som en alm. DE-skraber med 3 dele. Du tager blot fat i siderne af skraberhovedet og drejer på håndtaget. Herefter har du håndtag, bundplade (med justeringen) og toppladen. Sæt bladet i topppladen og saml de 3 dele igen.

Når du vil rengøre skraberen, anvender du blot den lille medfølgende “nøgle” til at åbne selve justeringsmekanismen, hvorefter denne kan rengøres med en tandbørste eller lignende.

Der medfølger en flot stander til skraberen, så du kan have din Muramasa stående fremme, lige hvor den fortjener det.
Specifikationer
Materiale:
Rustfrit stål
Skrabertype:
Closed comb (DE)
Antal klinger:
1
Varenr.:
R-MU +Mbase
Kategori