Whocopied.me

Triumph & Disaster Little Helper Hand Wash, 500 ml.

215,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Lækker håndsæbe fra Triumph & Disaster!

Håndsæben er beriget med naturlige, plante-baserede ingredienser, der holder hænder og fingre bløde og rene. Mandelolie og Hybenolie er begge kendt for deres rige antioxidante egenskaber. Ekstrakt af Cypres-blade opfrisker hænderne og minimere den tunge, trække følelse, som de kan have.

'Little Helper' er udviklet til hårdtarbejdende hænder. Målet er at levere en frisk og ren fornemmelse og bringe lidt glæde til hverdagen.

Little Helper kommer i en 500 ml. med praktisk pumpe.

Den er lavet af 100% naturlige ingredienser. Det er nemlig Triumph & Disasters mål at samarbejde med naturen, for at opnå så effektive - og så skånsomme - produkter, som muligt. Skånsomme for både huden og miljøet.
Specifikationer
Indhold:
500 ml.
Ingredienser:
Aqua (Water), Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerine, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Carbomer, Polyglyceryl 5 Oleate, Potassium Sorbate, Parfum (Natural Fragrance), Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Callitris Columellaris (Blue Cypress) Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil.
Kategori:
Varenummer:TDLH500