Whocopied.me

Truefitt & Hill Barbersæbe

Truefitt & Hill er et anerkendt brand, der har fremstillet produkter til den kompromisløse mand siden 1805. De mere end 200 års erfaring gør, at Truefitt & Hill har status som verdens ældste barbersalon. Virksomheden har leveret plejeprodukter til både medlemmer af det engelske Parlament og førende forretningsmænd verden over - og rent faktisk også til den kongelige engelske familie. Truefitt er nemlig Royal Warrant holder, altså Kongelig Hofleverandør til H.R.H. The Duke of Edinburgh.

Sortimentet inkluderer alt, en mand har brug for, når det drejer sig om barbering, pleje og grooming. Produkterne holder fast i traditionerne, men bliver løbende udviklet, så de hele tiden er tilpasset den nyeste forskning og mænds behov.

Nedenfor har vi samlet barbersæberne fra Truefiit & Hill. De er lavet af de bedste ingredienser, som giver huden den optimale fugt og pleje både under og efter din barbering. Barbersæberne skal skummes op med din barberkost og findes i flere velduftende varianter. De leveres både i eksklusiv træskål og som praktisk refill.