Whocopied.me

Valobra Sæbe, Lattuga, 130 gr.

50,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Denne lækre sæbe i serien Lattuga er fremstillet af italienske Valobra. Valobra startede med at producere sæbe tilbage i 1903 og hver enkelt Valobra sæbebar er en kulmination af over et århundrede med ekspertise, tradition og lidenskab. Sæberne er et vidnesbyrd om, at tradition og håndværksmæssig perfektion kan skabe en helt unik oplevelse.

Sæbens base indeholder kun tre ingredienser: Natriumkarbonat, kokosolie og talg. Afhængigt af sæbetype tilsættes yderligere ingredienser såsom æteriske olier, funktionelle og fugtgivende ingredienser, for at nære og fugte huden. Som et vidnesbyrd om Valobras kvalitet, modnes hver sæbe i mindst to måneder, for at opnå en enestående konsistens. Herefter bliver sæberne omhyggeligt rullet fire gange, så de får en fejlfri homogenitet - et varemærke for Valobra.

Hver sæbe er håndlavet. Sæberne bliver overvåget ved hvert trin i produktionen med ubønhørlig omhu og hver sæbe bliver forsigtigt lagt i den håndlavede indpakning.

Sæben er skabt til at ligge perfekt i håndfladen. Det ergonomiske design sikrer et behageligt greb.

Lattuga indeholder bl.a. majsolie og salatekstrakt, der dybderenser huden uden at irritere. Lattuga-duften har friske og delikate noter af lavendel, hvid moskus og talg.

Velegnet til følsom hud.

Leveres i fin papæske.
Specifikationer
Indhold:
130 gr.
Ingredienser:
Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua (Water/Eau), Glycerin, Parfum (Fragrance), Zea Mays (Corn) Oil, Lactuca Scariola Sativa (Lettuce) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumain, Geraniol, Linalool, Titanium Dioxide, CI 77492 (Iron Oxides).
Brand:
Kategori:
Varenummer:403001