Whocopied.me

Vedligehold & Pleje af Cykler

Hér på siden har vi samlet vores produkter til pleje af cykler. Cykelplejen er fremstillet specielt til de høje krav, som det kræver at pleje, vedligeholde og rengøre en cykel, så du kan have glæde af en velfungerende to-hjulet i mange år frem.

En velsmurt og rengjort racercykel eller MTB er næsten det halve af glæden. Men ved hver cykeltur vil mudder, støv, jord og snavs sætte sig på både stel og dele. Hvis ikke det rengøres efter turen, vil cyklen - og især dens små dele - tage skade og med tiden ikke fungere optimalt. Vi har produkter, der beskytter cyklens støddæmpere, produkter der gør at gearene ikke sætter sig fast og gør gearskifte lettere, produkter der beskytter dine lejre mod rust og mange flere. Rengøringsmidler, olier og smøremidler til din cykel og alle dens dele. Med andre ord: All-round beskyttelse til hele din cykel.

Helt konkret finder du blandt andet cykelrens, kædeolie, silikone-olie, Teflon™ spray, vandtæt imprægneringsspray og meget mere. Produkterne er naturligvis lavet af de bedste og mest effektive ingredienser - og er ikke skadelige for hverken dig eller naturen. Med andre ord behøver du fortsat ikke gå på kompromis, når det kommer til din tohjulet bedste ven.

Ballistol Keramisk Kædeolie BikeCer, 65 ml.
Smøring til kæde, kassette og gear. Beskytter mod korrosion og afviser fugt.
Ballistol Keramisk Kædeolie Spray BikeCer, 200 ml.
Smøring til kæde, kassette og gear. Beskytter mod korrosion og afviser fugt.
Ballistol Bike Kæderens Spray, 250 ml.
Fjerner let og grundigt olie og snavs fra kæden uden at skade materialet.
Ballistol Silicone Oile Spray BikeSilex, 200 ml.
Smører og beskytter cykeldele lavet af gummi, plast og metal.
Ballistol Microfiber Klud, 30 x 30 cm
Microfiber klud af høj kvalitet. Perfekt til vedligeholdelse og rengøring.