Whocopied.me

Anthony Instant Fix Oil Control, 90 ml.

325,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Med Anthony Instant Fix Oil Control får du ikke blot en almindelig fugtighedscreme - du får en luksuriøs og effektiv pleje specielt udviklet til mænds hudbehov.

Denne lette og forfriskende fugtighedscreme er formuleret til at fugte huden dybt, samtidig med at den effektivt fjerner overskydende fedt og olie, der kan føre til en skinnende og uønsket glans på huden. Resultatet er en mat og velplejet hud, der føles blød og behagelig hele dagen.

Instant Fix lever virkelig op til sit navn ved at tilbyde en øjeblikkelig løsning, når du har brug for at tæmme en glinsende overflade. Uanset om det er efter en intens træningssession, en stressende dag på kontoret eller en varm sommerdag, kan du regne med Instant Fix til at give dig en frisk og mat finish på et øjeblik.

Oplev den bekvemmelighed og effektivitet, som Anthony Instant Fix Oil Control kan tilbyde, og giv din hud den opmærksomhed, den fortjener, uanset hvor du er og hvad dagen bringer.

Den:
- Absorberer overskydende olie
- Kontrollerer den skinnende hud.
- Giver huden en let mat overflade.
- Mindsker porenes synlighed.
- Mindsker udbrud pga. for meget olie i huden.

Den perfekte løsning til den fedtede t-zone og barberede hoveder.
Specifikationer
Indhold:
90 ml.
Anvendes til:
Fedtet hud
Ingredienser:
Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Glycerin, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Polyacrylamide, Polysilicone-11, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Laureth-7, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance, Limonene.
Kategori:
Varenummer:10603004