Pris
5 stk
3 stk
9 stk
3 stk
6 stk
4 stk
5 stk
1 stk
3 stk
Indhold
1 stk
2 stk
6 stk
1 stk
2 stk
2 stk
11 stk
1 stk
5 stk
1 stk
3 stk
2 stk

Ling New York

Luksus produkter til kvinder fra Ling New York. Den måske mest effektive hudpleje til behandling af eksisterende problemer, såsom rynker, akne og fine linier. Ling New York er mirakelpleje, som giver en strålende, ungdommelig hud med en fantastisk glød. Ling New York blander traditionelle asiatiske skønhedsteknikker med naturlige, state-of-the-art ingredienser. Resultatet er en produktserie, der sætter nye standarder for, hvad naturlig hudpleje kan skabe.

Grundlægger Ling Chan har mere end 35 års erfaring, og har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hun har med sin omfattende viden skabt et skønhedsritual, som i dag er kendt for sin evne til at forvandle grå hud og trist hud, kurere hormonelt betinget og voksen akne, hyperpigmentering og for tidlig aldring. Faktisk er Lings hemmelighed til smuk hud enkel: Det handler om mild afrensning og fugt. Fugt er som vand for huden, og huden har brug for vand for at kunne leve.

Mange af de største stjerner og modeller i USA sværger til Ling. Det gælder blandt andet Cameron Diaz, Giesele Bundchen, Uma Thurman og Alexander Wang. Af danske fans tæller blandt andet Cæcilie Lassen og Sofie Lassen-kahlke.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven