Whocopied.me

Ling New York Skintonic

Her på siden har vi samlet udvalget af skintonic og toners fra Ling New York. Ling New York bruger ikke selv "skintonic" om produkterne, som du finder nedenfor, men kalder dem i stedet "Hydrators" - altså fugtgivere.

Lings Hydrators er nemlig ikke som din konventionelle skintonic med alkohol eller astringente egenskaber. De er derimod specialiserede fugtgivere, som er lavet til at trænge dybt ned i huden, mætte og holde fugten i selv de nederste hudlag. Ling New York er af den overbevisning, at tilstrækkelig fugt i disse lag vil afbalancere huden. Det betyder med andre ord, at urenheder vil mindskes, og oliekirtler minimeres. Du vil dermed opnå en langt flottere og sundere hud med massevis af glød.

Ling New York laver traditionelle asiatiske skønhedsprodukter med naturlige, state-of-the-art ingredienser. Produktserien sætter nye standarder for, hvad naturlig hudpleje kan opnå. Så er du på jagt efter effektive produkter til din hud og daglige hudpleje, så skal du helt sikkert prøve produkterne på egen krop.

Skintonic til sart og fedtet hud.
Før DKK 425,00
Skintonic og fugtserum til normal og tør hud. Reducerer fine linjer.
Før DKK 425,00
Skintonic, fugtserum og ansigtsolie i ét produkt.
Før DKK 625,00