Whocopied.me

Fedtet hår

Her på siden har vi samlet de produkter, som hjælper dig med at bekæmpe fedtet hår og fedtet hovedbund. Du får desuden tips til, hvordan du fremadrettet undgår fedtet hår.

Den korrekte pleje af fedtet hår begynder med en god shampoo- (og måske også balsam-) rutine. Regelmæssig hårpleje forbedrer markant fedtet hovedbund og fedtet hår. Sørg for at vælge en mild shampoo eller en specialshampoo til fedtet hår. Shampooer med urteekstrakter kan også afhjælpe fedtet hår. Rosmarin, kamille, nælde og salvie er klassiske urtemidler mod fedtet hår, som hæmmer overdreven sebumproduktion og beroliger hovedbunden.

Undgå hårvask hver dag
En god hårvask føles rar, fordi du kommer af med den fedtede hovedbund - men det er kun midlertidigt. Vasker du dit hår for ofte vænnes hårsækkene til at producere mere talg og fedt. Nøjes med at vaske håret 2-3 gange om ugen.

Fugt kun spidserne
Selv om dit hår er fedtet nær rødderne, kan spidserne stadig være tørre. Brug derfor kun din balsam, hårkur eller leave-in conditioner i hårspidserne (ikke nær hovedbunden). Det forhindrer håret i at tynge og tilfører desuden mere fylde og fugt.

Undgå olier
Hold dig fra de mest fedtede hårprodukter som hårolie og voks, og prøv i stedet at sætte frisuren med for eksempel hårspray og hårmousse. Hvis dine spidser er tørre, kan du nøjes med at bruge en lille smule produkt i de yderste spidser.

Beviro Anti-Dandruff Shampoo, 250 ml.
Bekæmper ikke kun skæl - men renser og nærer også dit hår.
Beviro Anti-Dandruff Shampoo, 500 ml.
Bekæmper ikke kun skæl - men renser og nærer også dit hår.
Renser håret grundigt og fjerner overskydende produkt.
Før DKK 179,00