Floris Bergamotto di Positano, Eau de Parfum, 100 ml.

DKK 1.175,00
På lager
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 122,50)
Se mere
(+ DKK 122,50)
Se mere
(+ DKK 122,50)
En eksklusiv unisex eau de parfum fra Floris.

Duften er klassificeret som citrus marine, fordi den fremkalder varmen fra en Middelhavsbrise kombineret med solskin og klart vand.

Frisk bergamot sammenflettet med mandarin og varme marine noter giver en øjeblikkelig forfriskning. Duftens hjerte er en livlig kombination af orangeblomst med et strejf af vanilje, som giver en glat karakter og cremethed til at supplere den oprindelige gnist. Base noter af træ, rav, ambrette og ingefær giver duften en blød varme, der minder om en aften ved Middelhavet.

Duften leveres i den smukkeste flakon af glas!

Floris Familie anekdoter
Bergamotto di Positano er en hyldest til Charles Joseph Pagliano, der i begyndelsen af ​​det 19. århundrede forlod den lille fiskerby på Amalfi-kysten for at rejse til England og gifte sig med sin kæreste Mary Floris. Mary var et centralt medlem af Floris familien. Hun boede og arbejdede i mange år for familievirksomheden ved 89 Jermyn Street.

Den betagende skue af Amalfi-kysten bringer dig tæt på den virkelige, håndgribelige og intense sjæl fra Middelhavet. Det er denne skønhed, som Charles efterlod for sit livs kærlighed. Charles vendte aldrig tilbage til Positano, men hans portræt med Marys hænger stadig inde i mahogni kabinettet af 89 Jermyn Street.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Marine, Mandarin
Hjertenoter:
Green tea, Orange blossom, Ginger, Vanilla
Basenoter:
Amber, Spice, Ambrette, Woods, Vanilla
Varenr.:
39104