Floris Rosa Centifolia, Håndcreme, 75 ml.

Før DKK 175,00
DKK 122,50
SparDKK 52,50
På lager
Siden begyndelsen har Floris skabt de lækreste bade- og kropsprodukter til både kvinder og mænd. I April 2019 er sortimentet atter udvidet med tre fantastiske håndcremer.

Rosa Centifolia har en mild, skøn duft. De klare og grønne rose noter suppleres med opløftende noter af geranium og enebær. Disse opvarmes af krydrede noter fra kardemomme og patchouli.

Cremen er beriget med vitaminer og naturlige olier. Det gælder blandt andet mandelolie og jojobaolie, som nærer huden og forebygger tørhed. Babassu olie blødgør og fugter, aloe vera beroliger mens Vitamin-E og allantoin beskytter huden mod miljøskader og alderstegn.

Absorberes let ind og fedter naturligvis ikke.

Hændernes efterlades bløde, fugtet og med en skøn, mild duft.

Leveres i den smukkeste tube.

100% vegansk.


Floris familieanekdoter:
Rosa Centifolia betyder hundrede kronbladede roser. The Rose blev udviklet af hollandske avlere i 1600-tallet, og er mest dyrket i den franske by Grasse, som er kendt som verdens parfume hovedstad. Blomsterne er høstet til produktion af rosenolie, som har en duft, der er klar og sød, med lette noter af honning. Olien er også meget rig på vitaminer og mineraler og har fremragende fugtgivende egenskaber.


Hvad er forskellen på Floris Håndcreme (75 ml.) & Floris Håndlotion (250 ml.):
Håndcremens praktiske størrelse gør, at den er perfekt at have med i tasken, når du er på farten. Håndcremen beskytter hænderne mod ældning og miljøskader – og tilfører en helt masse fugt. Håndlotionen virker også fugtgivende, men er mere oplagt at have stående fast i dit hjem.
Specifikationer
Indhold:
75 ml.
Andet:
Vegansk
Varenr.:
00220