Whocopied.me

Floris Bouquet de la Reine, Eau de Toilette, 100 ml.

DKK 795,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 175,00)
Se mere
(+ DKK 175,00)
Se mere
(+ DKK 175,00)
En duft lavet af det verdenskendte parfumeri Floris specielt til Hendes Majestæt Dronningen af England. En perfekt blanding af søde og friske noter, som kan holde dig velduftende i mange timer.

De kølige grønne topnoter af viol blade og solbærknopper med lokkende bløde frugtagtige dufte af friske ferskner. Dette i kombination med jasmin og rose, som sidenhen sammenflettet med eksotisk tuberose og ylang ylang. Det fører videre til duftens base af sandeltræ, vanilje og oakmoss.

Leveres i eksklusiv, stilet og elegant glasflakon. Perfekt at have stående fremme om pynt på badeværelset.


Floris familieanekdoter:
Bouquet de La Reine - Dronningens buket - blev lanceret af Mr. Floris som en bryllupsgave til dronning Victoria, da hun giftede sig med prins Albert i 1840. Duften blev derefter sat i Floris repertoire i 1860. En moderne tilpasning af denne parfume blev senere lavet for at fejre Golden Jubilee af Hendes Majestæt Dronningen.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Solbær knopper, Fersken, Viol blade
Hjertenoter:
Jasmin, Liljekonval, Rose, Tuberose, Ylang ylang
Basenoter:
Oakmoss, Sandeltræ, Vanille
Ingredienser:
Alcohol denat., Aqua (water), Parfum (fragrance), Diisopropyl adipate, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Geraniol, Evernia prunastri (oakmoss) extract, Benzyl benzoate, Citral
Varenr.:
50114