Whocopied.me

Floris Cherry Blossom, Eau de Parfum, 100 ml.

1.455,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 150,00 kr.)
Floris laver parfumer af høj kvalitet, som er meget holdbare. Denne Eau de Parfum er lavet til den feminine kvinde, der foretrækker en sød duft.  

En blød, feminin blomstret frugtig duft med en sprød frisk topnote af bergamot, orange og pink peberkorn, der fører til de sarte blomsteragtige noter af kirsebær blomster, osmanthus, pæon og rose beriget med et strejf af modne kirsebær på en base af moskus og sandeltræ.

Leveres i eksklusiv og lækker glasfacon, der vil pynte på ethvert badeværelse.


Floris familieanekdoter:
Denne duft er oprindeligt skabt til at fejre den japanske kvinde. Cherry Blossom er inspireret af den århundreder gamle tradition for "Hanami" i Japan, hvor venner og familie tager picnic sammen under sakura træer og nyder den smukke udsigt af de flotte blomster, der omgiver dem.

Duften blev lanceret i 2011.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Appelsin, Pink peberkorn
Hjertenoter:
Kirsebærblomst, Osmanthus, Pæon, Rose
Basenoter:
Moskus, Sandeltræ
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzophenone-2, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral.
Allergener:
Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral.
Varenummer:37104