Whocopied.me

Floris Elite, Eau de Toilette, 100 ml.

900,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 150,00 kr.)
Floris 'Elite' Eau de Toilette er en klassisk maskulin duft, der emmer af raffinement og kvalitet. Ideel til den sande gentleman, som værdsætter udsøgt håndværk og tidløs elegance.

Denne udsøgte duft åbner med en forfriskende kombination af citrus, bergamot og appelsin, som tilføjer et køligt twist til de varme trænoter.

Hjertet af duften afslører grønne, harpiksholdige toner fra cedertræsblade og krydrede enebær, mens lavendel, gran balsam og en antydning af laurbær tilfører dybde og kompleksitet.

Basenoterne spiller en afgørende rolle i denne komposition. Her finder man mos-agtige noter, der elegant udvikler sig til varme accenter af rav, moskus og en antydning af læder, hvilket skaber en varig og forførende duftoplevelse.

Flasken, som 'Elite' leveres i, er et vidnesbyrd om Floris' sans for detaljer og eksklusivitet. De sofistikerede designelementer gør denne parfume til en fryd for øjet såvel som for næsen.

'Elite' blev lanceret i 1979 og er opkaldt efter Floris' legendariske Lotion Elite, en aftershave-creme, der blev introduceret første gang i 1851.

Denne duft er ikke bare en hyldest til fortiden, men også et symbol på vedvarende kvalitet og tidløs stil!
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Cedertræ, Grapefrugt, Enebær, Citron, Petitgrain
Hjertenoter:
Laurbærblade, Gran, Lavendel
Basenoter:
Rav, Cedertræ, Læder, Mos, Moskus, Patchouli, Vetiver
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzophenone-2, Eugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Evernia Prunastri, Farnesol, CI 47005 (Yellow 10), CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1).
Allergener:
Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Evernia Prunastri, Farnesol.
Kategori:
Varenummer:30114