Floris Jermyn Street, Eau de Parfum, 100 ml.

DKK 1.175,00
På lager
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
(Gratis)
Se mere
(+ DKK 175,00)
Se mere
(+ DKK 175,00)
Se mere
(+ DKK 175,00)
Jermyn Street Eau de Parfum er lanceret i august 2015. Den oser af luksus og lækkerhed, ligesom de resterende dufte i den imponerende duftserie fra Floris.

Duften er en fejring af dét, der har været (og er) hele fundamentet for familiens forretning i næsten 300 år - Nemlig London og hjemmet på 89 Jermyn Street.

Duften giver en fornemmelse af raffineret elegance, underspillet klasse og stil.

Den eksklusive parfume er lavet på noter af gin, kobber og citrus. Den indledes af et udbrud af citrus og grønne noter, som blandes med basens maskuline vetiver. Dette understøttes af hjertenoterne, som består af enebær, et moderne twist af koriander og et subtilt kompliment af gin. Duften trækker også på grønne træagtige noter af London Plane, som er Londons mest populære træ, der stadig står stolt foran butikken den dag i dag.

En ikonisk moderne unisex klassiker, som er gennemsyret af den struktur, der har været på Jermyn Street gennem århundreder.


Floris familieanekdoter:
I 1730 var Jermyn street et fashionabelt sted for virksomheder, spænding og migration. Det var også hér Floris’ butik lå. Duften er netop lavet for at fejre familiens hjem i nr. 89.
Specifikationer
Duft:
Jermyn Street
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Mandarin, Green vetiver, Viol.
Hjertenoter:
Coriander, Vetiver, Armoise, Juniper berry.
Basenoter:
Amber, Cedarwood, Musk, Vetiver.
Varenr.:
45104