Whocopied.me

Floris Lily, Luksus Sæbe, 100 gr.

190,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Oplev ren luksus med Floris' velduftende sæbe, præsenteret i en super fin gaveæske.

Denne sæbe er mere end bare en sædvanlig rengøring - den er håndlavet med omhu og baseret på naturlige vegetabilske ingredienser, der sikrer en skånsom og nærende oplevelse for din hud.

Med et rigt og cremet skum, beriget med sheasmør og andre fugtgivende ingredienser, efterlader denne sæbe din hud blød, fugtet og delikat duftende.

Det traditionelle design på sæben hylder Floris' lange historie og arv, der strækker sig tilbage til det 19. århundrede, hvilket tilføjer en ekstra dimension af elegance til din daglige pleje.

Denne sæbe er en del af Lily-serien, der er kendt for sin perfekt afbalancerede blomsterduft, der løfter og omfavner dit sind.

Floris har formået at indfange duften af liljekonval i sin mest naturlige tilstand, suppleret af forførende noter af egyptisk jasmin, bulgarsk rose og strålende hvid te. Den beroligende og muskusagtige afslutning efterlader en varm og behagelig følelse på huden.

Den nye 'Lily'-serie blev lanceret i 2023 som en ny fortolkning af den ikoniske 'Lily of the Valley'-serie, der først blev introduceret til verden tilbage i 1760.
Specifikationer
Indhold:
100 gr.
Topnoter:
White Tea, Aquatic Dew Acord
Hjertenoter:
Lily of the Valley, Bulgarian Rose, Ylang Ylang
Basenoter:
Cedarwood, Musk
Ingredienser:
Sodium Palmate, Aqua (Water, Eau), Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate, Diacetate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Butyrospermum Parkii (shea) Butter, PEG/PPD-20/6 Dimethicone, Propylene Glycol
Allergener:
Citronellol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, cinnamal, Benzyl Salicylate, Farnesol, Limonene
Kategori:
Varenummer:49234