Whocopied.me

Floris No.89, Eau de Toilette, 50 ml.

750,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 142,50 kr.)
Træd ind i duftens fortryllende univers, skabt specielt til den forfinerede gentleman, der værdsætter kvalitet og en tidløs elegance.

Introducerer No. 89 – en legendarisk duft fra Floris, der fremhæver essensen af ægte kolonial friskhed.

Første indtryk er en dynamisk blanding af saftig appelsin og forfriskende bergamot, som smelter sammen med et strejf af delikat lavendel og det subtile strejf af neroli.

Disse noter danner en forfinet symfoni af friskhed og elegance, der er uimodståelig.

I hjertet af duften træder en varm og krydret muskatnød frem, der giver et subtilt strejf af intensitet, mens blomstrende noter omfavner sanserne og fordyber duftoplevelsen.
En raffineret blanding af sandeltræ, cedertræ og vetiver afslører sig gradvist, skaber en subtil duft af maskulin styrke og raffineret charme.

Hver flaske No. 89 er indbegrebet af luksus, fremstillet i en eksklusiv glasflaske, der ikke kun forsegler duftens skønhed, men også tilføjer et strejf af elegance til ethvert interiør.

For den komplette oplevelse kan du udforske vores udvalg af aftershaves og barbersæber, der er formuleret til at forlænge og forstærke duftens magi.

Bag enhver legendarisk duft ligger en historie.

Floris No. 89 blev først introduceret i 1951 og har sidenhen været synonym med den udsøgte håndværksmæssige arv og tradition, der er indlejret i Floris' navn.

Navngivet efter Floris' ikoniske butiksadresse på den prestigefyldte Jermyn Street – nummer 89 – repræsenterer denne duft en hyldest til tidløs britisk elegance og en fortsat dedikation til fremragende kvalitet og raffineret håndværk!
Specifikationer
Indhold:
50 ml.
Topnoter:
Bergamot, Lavendel, Neroli, Muskatnød, Appelsin, Petitgrain
Hjertenoter:
Pelargonie, Rose, Ylang ylang
Basenoter:
Cedertræ, Moskus, Fyrrelav, Sandeltræ, Vetiver.
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Diisopropyl Adipate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Benzophenone-3, Evernia Furfuracea Extract, Citral, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Farnesol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal.
Allergener:
Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Evernia Furfuracea Extract, Citral, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Farnesol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal.
Kategori:
Varenummer:31113