Whocopied.me

Floris Soulle Ámbar, Eau de Toilette, 50 ml.

715,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 150,00 kr.)
Dyk ned i en fortryllende duftoplevelse med Soulle Ámbar – en moderne duft, der fusionerer det bløde, orientalske og friske element med et forfriskende grønt twist, og som udstråler elegance og tidløs skønhed.

Denne unikke duft åbner med en forfriskende duft af lentisque og galbanum, der skaber en elegant og moderne grøn duft, som straks fanger din opmærksomhed.

Afbalanceret med friske frugtnoter åbner duften op for et rigt blomstret hjerte af jasmin, geranium og melilot, som blander sig med krydrede harpiksholdige noter og prikkende lyserøde peberkorn.

Det er en duftoplevelse, der ikke blot stimulerer sanserne, men også efterlader et varigt indtryk af forførende raffinement.

Som du dykker dybere ned i duftens karakter, omslutter dig varmen fra en blød vanilje, rav og moskus, der danner en varm, sensuel base og fuldender duftens kompleksitet.

Det er en duft, der taler til både sjælen og sanserne og efterlader et varigt indtryk af luksus og forførelse.

Hver flaske Soulle Ámbar er en hyldest til eksklusivitet og elegance, præsenteret i en meget eksklusiv glasflaske, der udstråler sofistikation og stil og tilføjer et strejf af skønhed til ethvert badeværelse.

Soulle Ámbar, som betyder "sol" og "østlige vinde" på spansk, afspejler Floris-familiens rødder på den solbeskinnede Middelhavs ø Menorca, hvor inspirationen til denne enestående duft først opstod.

Soulle Ámbar blev lanceret i 2013 og har siden da været et symbol på tidløs elegance og forførelse, der kun bliver bedre med tiden.

Denne fantastiske duft findes også i en større 100 ml. flakon!
Specifikationer
Indhold:
50 ml.
Topnoter:
Bergamot, Galbanum, Ananas, Mastikstræ
Hjertenoter:
Pink peberkorn, Geranium, Jasmin, Markstenkløver
Basenoter:
Rav, Vanilje, Moskus
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol.
Allergener:
Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol.
Kategori:
Varenummer:48113