Whocopied.me

Guide til ansigtspleje til mænd

Vi anbefaler, at ansigtspleje skal være en del af alle mænds daglige rutine. Med få enkle produkter, kan du nemt og hurtigt give din hud den optimale pleje, så du undgår tørhed, urenheder og ældningstegn. Med en lille indsats opnår du store resultater på både kort og lang sigt. Udover en flottere hud, vil du også opleve en bedre velvære, for det er ren forkælelse at have en simpel daglig rutine.

Der er 3 produkter, som er uundværlige i forbindelse med mænds daglige hudplejerutine:
1) En Ansigtsvask
2) En Ansigtsscrub
3) En Ansigtscreme

Hvis du vil sætte prikken over i'et, er der et 4. produkt, som du med fordel kan anvende:
4) Øjencreme

Se alt ansigtspleje til mænd
1) Ansigtsvask

1) Ansigtsvask

Formålet med en ansigtsvask er at fjerne skidt, snavs og overskydende fedt fra huden, da det kan tilstoppe porerne og medføre urenheder.

Du kan med fordel have din ansigtsrens stående i badet, så du let kan skumme den ind i huden og vaske den af med lunkent vand. Din hud vil efterfølgende føles ren og frisk som aldrig før.

Brug den både morgen og aften - og gerne inden du barberer dig.
Se alle Ansigtsrens hér
2) Ansigtsscrub

2) Ansigtsscrub

En ansigtsscrub indeholder små, exfolierende korn, der peeler din hud, fjerner døde hudceller og stimulerer cellernes fornyelsesproces. Den hjælper med at holde huden fri for fedt og fjerner desuden tilstoppede porer.

Masser din scrub let ind i ansigtet og på halsen – undgå øjenomgivelserne.

Vi anbefaler dig at anvende din ansigtsscrub 1-2 gange om ugen. Har du tør hud, bør du være påpasselige med at bruge en ansigtsscrub.
Se alle ansigtsscubs hér
3) Ansigtscreme
Læs mere hér

3) Ansigtscreme

Med en ansigtscreme er du sikret en flot, velplejet hud. Huden i ansigtet er dagligt udsat for skadelige påvirkninger som forurening, sol, skidt og snavs, så det er vigtigt, at din creme beskytter, plejer og fugter.

Anvend din fugtighedscreme både morgen og aften. Brug den efter du har renset huden eller efter du har barberet dig.

Det er vigtigt, at du vælger en god ansigtscreme, der passer til din hudtype. Er du i tvivl om din hudtype, kan du læse Proshaves guide til at finde din hudtype hér.
Se alle ansigtscremer hér
4) Øjencreme

4) Øjencreme

Hvis du vil have lidt ekstra fugt omkring øjnene for at udglatte og pleje den sarte hud, kan du med fordel kunne bruge en øjencreme.

En øjencreme kan reducere forekomsten af ​​poser under øjnene, mørke rande og bekæmper samtidig forekomsten af ​​rynker.

Det er en god investering at købe en øjencreme, der er beregnet til at bekæmpe trætte øjenomgivelser. En øjencreme hjælper med at friske øjenområdet op, giver huden en mere ensartet struktur og minimerer tegn på ældning.
Se alle øjencremer hér