Whocopied.me

Hudpleje for mænd

Mænd og hudpleje lyder lidt som alkohol og trafik. En farlig kombo som ingen bryder sig om. MEN det er forkert!

For at få en frisk og sund hud er det vigtig at man plejer sin hud - også som mand. Hudpleje for mænd er kommet for at blive og flere og flere finder også ud af hvordan ordentlig hudplejer mindster røde knopper, indgroede hår, bumser og irritation. Selvom vi mænd er nogle hårde hunde, så må vi med skam erkende, at selv det mest stålfaste selvværd bliver rokket i sin grundvold, hvis man kommer til fest og ligner en pizza i ansigtet. Men når festen er der, så er det for sent. Du skal gøre forarbejdet inden tiden. Og selvom hudpleje for mænd rimer på Ole Henriksen, så er der vitterligt meget at hente hos både koner, kærester og alt derimellem, hvis du gider bruge to minutter foran spejlet. Engang imellem.

Specielt i forbindelse med barbering er hudpleje for mænd vigtigt. Ved at bruge de rigtige produkter, i den rigtige rækkefølge, kan man undgå røde mærker, røde knopper og irritation. Faktisk kan man også komme bumserne til livs ved, at sørge for at ens hud er ren og fugtig.

Hvis man har skæg, så er det stadig vigtig at tilføre huden fugtighed og holde den ren. På den måde plejer man både sin hud og sit skæg.

Hos Proshave har vi alle produkter, som du skal bruge for at holde din hud sund. Vi forhandler kun produkter, som vi personligt kan stå indenfor, efter vi selv har testet produkterne.

Se alle vores produkter til hudpleje for mænd her:

Besøg forummet og find en tråd som svarer på dit spørgsmål eller opret en ny tråd med dit spørgsmål, så hjælper vi dig med at komme godt i gang med at få en sund hud.