Whocopied.me

Guide: Hvilke barberblade skal jeg vælge?

Vi får meget ofte spørgsmål om, hvilke barberblade man skal vælge til sin nye DE-skraber.

Mange har søgt på nettet og læst om de skarpeste blade, hvilke blade der er knap så skarpe, hvilke man ikke bør bruge som nybegynder osv.  - Heldigvis er det ikke raketvidenskab, selvom nogle forsøger at fremstille det sådan.

Helt grundlæggende kan man sige, at der er meget stor forskel på skæg, skægvækst, hud og hudens følsomhed.
På samme måde er der forskel på, hvordan producenterne fremstiller deres barberblade, hvordan bladene slibes, hvordan eller med hvad de coates (får en beskyttende overfladebelægning) osv.

Det betyder med andre ord, at det blad, der giver den perfekte til én bruger, ikke nødvendigvis er dét, der er det perfekte barberblad til en anden.
Vi anbefaler derfor...

Vi anbefaler derfor...

Af samme grund anbefaler vi altid at du som ny bruger, sammen med en DE-skraber, anskaffer dig 3, 4 eller måske endda 5 forskellige barberblade, så du på den måde kan prøve nogle forskellige klinger sammen med skraberen og se hvilket blad, der passer bedst til lige netop din hud og dit skæg. Det blad du får den bedste oplevelse med, er det, du fremadrettet bør anskaffe dig (Du kan naturligvis sagtens eksperimentere og have nogle forskellige blade at skifte imellem, som mange brugere gør det, men det er absolut ikke nødvendigt).

Vi har til formålet oprettet en "Proshave DE Sample Pack, 10 stk. Barberblade". Dette lille sæt indeholder 10 forskellige barberblade, så du uden at skulle købe barberblade for en mindre formue, har mulighed for at prøve nogle forskellige klinger og se hvilke blade du foretrækker frem for andre.
Prøv dig frem med en prøvepakke

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål:
Jeg har hørt, at barberbladene fra Feather er alt for skarpe, og at det kun er avancerede brugere, der kan bruge dem?

Svar:
Det er noget sludder :-)
Feather bladene er kendt for at være skarpe blade, men det betyder på ingen måde, at du skærer dit øre af, hvis du ryster lidt på hånden ;-)
Ligesom med alle andre DE-blade i en DE-skraber, skal du tage den med ro de første par gange, så du bliver fortrolig med dit nye grej og med den måde klingen er eksponeret på.


Spørgsmål:
Skærer man sig så ikke meget med en DE-skraber?

Svar:
NEJ! - Men du skal tage den med ro i starten og lære din nye skraber at kende.
Husk også at læse vores  guide til den ultimative barbering .

Du skal naturligvis ikke rykke skraberen sidelæns hen over huden (uanset hvilket DE-blad, du anvender), for så får du en rift. Men det gør du også med en Gillette Fusion klinge - her får du bare 6 rifter i stedet for én :-)

Igen - tag den med ro og bliv fortrolig med din nye skraber. Lad skraberens vægt gøre arbejdet og lad være med at trykke den ind mod huden.

Nævnte vi forøvrigt, at du skal huske at læse vores guide til en ultimative barbering? ;-)
Læs vores guide til den ultimative barbering hér