Whocopied.me

Irriteret hud og kløe efter barbering

Døjer du med kløe samt rød og irriteret hud i ansigtet og på halsen efter du har barberet dig? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden, finder du en løsning på problemet. De fleste mænd giver op og overbeviser sig selv om, at irritation, kløe og rød hud blot er prisen, de må betale for at være glatbarberede. Men det behøver absolut ikke at være sådan!

Skarpt barberblad
Som altid skal du sørge for, at bladet er skarpt på din skraber. Undgå derfor at barbere dig med et sløvt barberblad, hvis du vil have en behagelig barbering uden irritationer.

Smør huden
Utilstrækkelig smørring under din barbering kan være en af årsagerne til, at du får en irriteret og brændende hud efter barberingen. Brug derfor altid en beskyttende barbercreme, barbersæbe eller barberskum i rigelige mængder.

Koldt vand og aftershave
Skyld ansigtet med koldt vand efter barberingen for at lukke porrerne sammen igen. Afslut med en aftershave uden alkohol. Den mindsker risikoen for irriteret hud og  sørger for at opretholde hudens fugtbalance. Fugtpleje medvirker til at mindske kløe, som ofte skyldes den tørre og irriterede hud.  

Shaveworks The Cool Fix, 156 ml.
Køler og beroliger, dræber bakterier og bekæmper indgroede hår.
Shaveworks The Cool Fix, 60 ml.
Kan anvendes som aftershave og efter alle andre typer hårfjerning.
Mere om kløe efter barbering