Mühle barbersæt

Her på siden har vi samlet de eksklusive barbersæt fra MÜHLE Shaving, som er den ultimative gave til manden, der ikke går ned på udstyr.

Med et barbersæt fra MÜHLE får du alt det barbergrej, du behøver til en perfekt og behagelig barbering. Et barbersæt skaber den rette gentlemansstemning på badeværelset og fuldender din daglige barberingsrutine på bedste vis.  

MÜHLE laver håndlavede barbersæt til både feinschmeckeren og nybegynderen. Alle sættene er lavet af materialer i den ypperste kvalitet med fokus på de små, lækre detaljer. Nogle barbersæt indeholder en klassisk DE-Skraber (safty razor), mens andre leveres med en almindelig Flerklinge Skaber, der passer til dine Gillette Barberblade. Barberkosten i barbersættene varierer i børstetype: Nogle er lavet af naturlige grævlingehår (badger), mens andre er lavet af fibre af den højeste kvalitet. Uanset hvilken barberkost du foretrækker har den en exfolierende effekt på huden og  løfter skægstubbene, så skraberen kan få fat i selv de mindste hår. På den måde er du sikret en glat og tæt barbering hver gang.

Et barbersæt indeholder desuden en holder, hvorpå du kan hænge din børste og skraber efter brug, så overskydende vand kan løbe fra. Det sikrer dig, at du kan glæde af sættet i mange år frem.
Mühle Barbersæt med DE-skraber (åben kam), Barberkost og holder, Traditional
Håndtag i krom. Barberkost i Silvertip Badger. Skaber med åben kam.