Whocopied.me

Mühle barbersæt

Her på siden har vi samlet de eksklusive barbersæt fra MÜHLE Shaving, som er den ultimative gave til manden, der ikke går på kompromis med sit udstyr.

Med et barbersæt fra MÜHLE får du alt det barbergrej, du behøver til en perfekt og behagelig barbering. Et barbersæt skaber den rette gentlemansstemning på badeværelset og fuldender din daglige barberingsrutine på bedste vis.  

MÜHLE laver håndlavede barbersæt til både feinschmeckeren og nybegynderen. Alle sættene er lavet af materialer i den ypperste kvalitet med fokus på de små, lækre detaljer. Nogle barbersæt indeholder en klassisk DE-Skraber (safety razor), mens andre leveres med en almindelig Flerklinge Skraber, der passer til dine Gillette Barberblade. Barberkosten i barbersættene varierer i børstetype: Nogle er lavet af naturlige grævlingehår (badger), mens andre er lavet af fibre af den højeste kvalitet. Uanset hvilken barberkost, du foretrækker, har den en exfolierende virkning på huden og  løfter skægstubbene, så skraberen kan få fat i selv de mindste hår. På den måde er du sikret en glat og tæt barbering hver gang.

Et barbersæt indeholder desuden en holder, hvorpå du kan hænge din børste og skraber efter brug, så overskydende vand kan løbe fra. Det sikrer dig, at du kan have glæde af sættet i mange år.

Mühle Barbersæt med DE-skraber, Barberkost og holder, Traditional
1 anmeldelser
Skæfte i krom. Barberkost i Silvertip Badger.
Mühle Barbersæt med DE-skraber (åben kam), Barberkost og holder, Traditional
Skæfte i krom. Barberkost i Silvertip Badger. Skaber med åben kam.
Mühle Barbersæt med DE-skraber, Barberkost og holder, Purist, Hvid Kunstharpiks
1 anmeldelser
Håndtag i Hvid Kunstharpiks. Barberkost i Silvertip Badger.