Whocopied.me

Proshave anbefaler - Clay

Hvad er en clay voks?

En clay er en hårvoks med en ler-konsistens, som også navnet antyder. En clay indeholder altså ler, hvilket giver et mat og mere tørt look end du opnår med et andet stylingprodukt. En clay giver desuden volumen uden at tynge håret, og tilfører næring til hår og hovedbund, da den har et højt indhold af mineraler. En clay kan variere fra at have en tyk konsistens til at være mere cremet. En clay voks anbefales især til mænd med kort og mellemlangt hår, som gerne vil have et fyldigt look og samtidig undgå en skinnende finish.
Se alle Clay hér

Sådan anvendes en clay

Det er vores erfaring, at en clay er letteste at påføre og arbejde med, når håret er tørt eller håndklædetørt. Start med at tage en passende mængde clay ud i hånden, opvarm voksen mellem håndfladerne og påfør herefter produktet i håret. Du har naturligvis flere muligheder, når det kommer til stylingen. Om du vælger at afslutte med at køre en kam igennem håret eller ej, afhænger af, hvilket look du ønsker. Vil du gerne opnå et pjusket, tilfældigt look, skal du nøjes med at bruge fingrene til at køre igennem håret.

Hvilken clay skal jeg vælge?

På Proshave har vi et stort udvalg af fantastiske texture clays til dit hår. Nedenfor har vi samlet de mest populære og bedst sælgende clays. Vi håber eksemplerne kan skabe en idé om, hvilken clay du skal vælge:

Daimon Barber Texture Clay
Daimon Barber's Texture Clay er et naturligt hårstylingsprodukt, som er god til både korte og lidt længere frisurer. Voksen er fremstillet af en blanding af ler, voks og olier. Den plejer håret altimens den giver et stærkt hold og en mat finish. Vandbaseret og derfor let at vaske ud med shampoo. Håret efterlades med et lækkert, naturligt og sundt udseende.
Se den hér
Percy Nobleman Matt Clay
Denne matt clay fra Percy Nobleman giver et stærkt hold og en mat finish. Den er helt fantastisk til at skabe definition og tekstur i de lidt kortere frisurer. Anvendes den i tørt hår giver den kontrol og en flot, mat finish. Anvendes den i vådt hår opnår du lidt mere glans. Clay'en giver dig mulighed for at re-style, hvis det bliver nødvendigt med en opfriskning i løbet af dagen.
Se den hér
Truefitt & Hill Euchrisma Clay
Truefitt & Hills Euchrisma Clay hjælper med at genoprette hårets naturlige vitalitet og glans. Det perfekte valg for en gentleman, der sigter mod et naturligt stylet, struktureret, mat-look, som varer hele dagen. Denne clay har en frisk fougere duft og er lavet specielt til kort eller fint hår. Påføres i tørt eller fugtigt hår.
Se den hér
Mr. Bear Matt Clay
Den super lækre clay hårvoks fra Mr. Bear kombinerer ler og bivoks, og resultatet er intet mindre end glimrende. Produktet er lavet af naturlige ingredienser, som giver et let til medium hold samt en flot, mat finish. Holder frisuren på plads hele dagen. Vandbaseret og således nem at vaske ud med shampoo. Rigtig god til kort hår.
Se den hér