Whocopied.me

Røde knopper efter barbering

Mange har prøvet at få knopper eller bumser efter en barbering. Skægpest skyldes, at dine porrer åbnes under barberingen, og giver bakterierne direkte adgang til hårsækkene, som får betændelse. Hvis enten huden eller barberbladet ikke har været rent, er der øget risiko for at, der kan opstå irritation.

Skarpt og nyt barberblad
Man kan få skægpest ved at bruge snavset barbergrej og det er defor vigtigt at du ofte skifter bladet i din skraber. Det er ligeledes en god idé, at du ikke deler dit barbergrej med andre, da skægpest på denne måde kan overføres fra person til person.

Vask ansigtet inden barbering
Du modvirker skægpest ved at være grundig med hygiejnen. Vask ansigtet med en god ansigtsvask og tør dig med en rent og friskt håndklæde før du begynder din barbering.

Koldt vand og aftershave
Skyld ansigtet med koldt vand efter barberingen for at lukker porrerne sammen igen og dermed forhindre bakterier i at trænge ind. Afslut med en aftershave, da den mindsker risikoen for røde knopper, rødme og skægpest. Den sørger desuden for at opretholde hudens fugtbalance og beroliger huden med sine fugtgivende ingredienser.
Anthony Ingrown Hair Treatment, 90 ml.
Mindsker knopper og irriteret hud, som ofte skyldes indgroede hår.
Anthony Glycolic Facial Cleanser, 237 ml.
Den bedst sælgende ansigtsrens fra Anthony.
Shaveworks The Cool Fix, 60 ml.
Kan anvendes som aftershave og efter alle andre typer hårfjerning.