Whocopied.me

Saponificio Varesino Manna

Nedenfor har vi samlet produktserien Manna fra Saponificio Varesino. Saponificio Varesino er et italiensk brand, der producerer luksus barbersæber og aftershaves til rigtige vådbarberings-entausiaster. Produkterne er lavet af lækre, naturlige ingredienser af høj kvalitet. Du er derfor sikret en rigtig god barbering uden irritationer.

Produktserien har en aromatisk duft, der blander sig med de lette aromaer af naturlige ingredienser, hvilket skaber nogle friske, intense og velduftende produkter.

Navnet Manna refererer til en ingrediens, der kommer fra Park Madonie på Sicilien. Stedet ligger mellem byerne Castelbuono og Pollina. Manna stammer fra indsnit på asketræet og det har en rig og aktiv sammensætning, der gør huden blød og fugtet. Produkterne i serien indeholder naturligvis Manna (hvoraf navnet).

Manna produkterne har en frisk duft med topnoter af appelsin, bergamot og salvie. Hjertenoterne består af tobak-blomst, rose, nelliker og hortensia, mens basenoterne er mere træagtige og stammer fra cedertræ, ambergris og sød patchouli.
Saponificio Varesino Barbersæbe, Manna, 150 gr.
Luksus barbersæbe, der fugter og blødgør. Beta 4.3.
Før DKK 229,00
Saponificio Varesino Manna Sæt, Barbersæbe og Aftershave
Samlet sæt med Barbersæbe og Aftershave.
Før DKK 299,30
Saponificio Varesino Badesæbe, Manna, 150 gr.
Fugtgivende og plejende badesæbe i fast form.