Whocopied.me

Saponificio Varesino Manna

Nedenfor har vi samlet produktserien Manna fra Saponificio Varesino. Saponificio Varesino er et italiensk brand, der producerer luksus barbersæber og aftershaves til rigtige vådbarberings-entausiaster. Produkterne er lavet af lækre, naturlige ingredienser af høj kvalitet. Du er derfor sikret en rigtig god barbering uden irritationer.

Produktserien har en aromatisk duft, der blander sig med de lette aromaer af naturlige ingredienser, hvilket skaber nogle friske, intense og velduftende produkter.

Navnet Manna refererer til en ingrediens, der kommer fra Park Madonie på Sicilien. Stedet ligger mellem byerne Castelbuono og Pollina. Manna stammer fra indsnit på asketræet og det har en rig og aktiv sammensætning, der gør huden blød og fugtet. Produkterne i serien indeholder naturligvis Manna (hvoraf navnet), som skaber en elegant tobaksnote.

Manna produkterne har en frisk duft med topnoter af appelsin, bergamot og salvie. Hjertenoterne består af tobaksblomst, rose, nelliker og hortensia, mens basenoterne består af cedertræ, amber og patchouli.