Skal du have dit barbergrej med på farten?

Se rejsesættene hér
Opbevaring af Skraber

Opbevaring af Skraber

Vi får ofte mange spørgsmål, der handler om, hvordan man bedst passer på sit barbergrej, når man er på farten. Lægger man blot sin skraber ned i toilettasken, eller skal man først tage barberbladet ud?

Det nemmeste er at anskaffe et cover til skraberen, som beskytter skraberen og klingen, så du kan lægge skraberen ned i det, uden først at skulle tage bladet ud.

På den måde ødelægger du ikke toilettasken, risikerer at skærer dig eller sløver barberbladet, som hvis skraberen havde ligget løst med en åben klinge.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til valg af cover. I sidste ende afhænger det også af hvilken skraber du ønsker at transportere, ligesom ønsker til matrialer og pris kan spille ind.

Du kan se alle de forskellige covers hér

Klingebeskytter til din skraber

Klingebeskytter til din skraber

En klingebeskytter trækkes ned over skraberens hoved og beskytter klingen mod berøring. Du behøver derfor ikke tage barberbladet ud af skraberen, når du skal have med den dig.

Du kan også sagtens bruge en klingebeskytter på din skraber, når den blot står på badeværelset, hvis du eksempelvis er nervøs for, at dine børn kommer til at røre ved den.

Mühle har lavet en meget populær udgave i plastik til både DE-skraber, Fusion skraber og Mach3 skraber. Dem finder du lige hér.

Og ellers har Rockwell både lavet en klingebeskytter i læder og plastik, som du kan se hér.
Opbevaring af Barberkost

Opbevaring af Barberkost

Det vigtigste, når du rejser med din barberkost er, at du husker at tage den op af tasken og lade den lufttørre, hvis den er fugtig. En dags rejse er slet ikke noget problem, men lad ikke en våd barberkost ligge i toilettasken i flere dage i træk.

Sørg for at børsterne ikke bliver trykket for hårdt eller at hårene knækkes når du transporterer din barberkost.

Mange mænd, der ofte rejser, vælger at købe en rejsebørste og dermed lade deres almindelige barberkost blive hjemme imens. En rejsesbørste er fremstillet specielt til rejsebrug. Hér kan børstehovedet typisk afmonteres og vendes rundt, så håndtaget beskytter børsten. Rejsebørster findes i flere forskellige vægtklasse, prisniveauer og børste klassificeringer.

På Proshave har vi et stort udvalg af nogle helt fantatiske barberkoste til rejsebrug. Se udvalget her

Lædertaske fra Mühle - til skraber, barberkost og produkt

Lædertaske fra Mühle - til skraber, barberkost og produkt

Vil du have den ultimative løsning skal du kaste et blik på Mühles lædertaske i enten stor eller lille udgave.

I den lille udgave har du plads til din skraber, din barberkost og et enkelt produkt som f.eks barbercreme på tube eller en shave stick. I den store taske har du plads til flere skrabere og barberkoste og naturligvis dine produkter, så du også kan få den perfekte barbering, mens du er afsted.

Læs mere om den lille lædertaske fra Mühle:
http://www.proshave.dk/muhle-laeder...

Læs mere om store lædertaske fra Mühle:
http://www.proshave.dk/muhle-laeder...