Whocopied.me

Skal du have dit barbergrej med på farten?

Se rejsesættene hér
Vi får ofte mange spørgsmål, der handler om, hvordan man bedst passer på sit barbergrej, når man er på farten. Lægger man blot sin skraber og barberkost ned i toilettasken? Skal det først tørre? Skal man tage barberbladet ud, inden man tager skraberen med? Spørgsmålene kan være mange - men vi har forsøgt at gøre det lettere for dig. Nedenfor har vi samlet det grej, du skal bruge, hvis du skal medbringe dit barbergrej i sporttasken til træning, på weekendturen eller på en ferien.
Opbevaring af Skraber

Opbevaring af Skraber

I forhold til opbevaring af din skraber, er det nemmeste at anskaffe et cover til skraberen, som beskytter dén og klingen optimalt. På den måde kan du lægge skraberen ned i coveret, uden først at tage barberbladet ud.

På den måde ødelægger du ikke toilettasken, risikerer at skærer dig eller sløver barberbladet, som hvis skraberen havde ligget løst med en åben klinge.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til valg af cover. I sidste ende afhænger det også af hvilken skraber du ønsker at transportere, ligesom ønsker til matrialer og pris kan spille ind.
Se alle covers hér
Klingebeskytter til din skraber

Klingebeskytter til din skraber

En klingebeskytter trækkes ned over skraberens hoved og beskytter klingen mod berøring. Du behøver derfor ikke tage barberbladet ud af skraberen, når du skal have med den dig.

Du kan også sagtens bruge en klingebeskytter på din skraber, når den blot står på badeværelset, hvis du eksempelvis er nervøs for, at dine børn kommer til at røre ved den.

Mühle har lavet en meget populær udgave i plastik til både DE-skraber, Fusion skraber, Mach3 og Companion skraber. Og ellers har Rockwell lavet en klingebeskytter i læder.
Se alle klingebeskyttere hér
Opbevaring af Barberkost

Opbevaring af Barberkost

Beskyttelsesrør
Det vigtigste, når du rejser med din barberkost er, at du husker at tage den op af tasken og lade den lufttørre, hvis den er fugtig. En dags rejse er slet ikke noget problem, men lad ikke en våd barberkost ligge i toilettasken i flere dage i træk. Sørg for at børsten ikke bliver trykket for hårdt eller at hårene knækkes, når du transporterer din barberkost. Vi har fået produceret et beskyttelsesrør, som giver de optimale forhold til din børste, når du er på farten.
Se vores beskyttelsesrør hér
Barberkost i rejsestørrelse
Du kan også vælge at købe en rejsebørste og dermed lade din almindelige barberkost blive hjemme, når du er væk hjemmefra. En rejsesbørste er fremstillet specielt til rejsebrug. Hér kan børstehovedet typisk afmonteres og vendes rundt, så håndtaget beskytter børsten. Rejsebørster findes i flere forskellige vægtklasse, prisniveauer og børste klassificeringer.
Se vores rejsebørster hér
Lædertaske fra Mühle - til skraber, barberkost og produkt

Lædertaske fra Mühle - til skraber, barberkost og produkt

Vil du have den ultimative løsning skal du kaste et blik på Mühles lædertaske i enten stor eller lille udgave.

I den lille udgave har du plads til din skraber, din barberkost og et enkelt produkt som f.eks barbercreme på tube eller en shave stick. I den store taske har du plads til flere skrabere og barberkoste og naturligvis dine produkter, så du også kan få den perfekte barbering, mens du er afsted.
Se alle toilettasker hér