Whocopied.me

Skin Roller & Gua Sha

Hvis du er på sociale medier, har du helt sikkert stødt på ord som Gua Sha massage, Gua Sha sten, Skin roller og Ansigtsrulle. Dette er kinesiske skønhedsredskaber og behandlingsmetoder, der er mere end 2000 år gamle, men som har opnået enorm anerkendelse og kult-status i resten af verden gennem den seneste tid.

Med en Skin Roller eller Gua Sha kan du nemt lave en meget skøn og super effektiv ansigtsmassage på dit eget badeværelse. Redskaberne kan med fordel anvendes dagligt uanset om du har 2 minutter eller længere tid til at forkæle dig selv og din hud. En ansigtsrulle og en Gua Sha har mange fordele, og kan blandt andet hjælpe med at: Give fornyet glød i huden, forbedre blodcirkulationen, genvinde elasticitet i huden, reducere rynker, mindske porer, fjerne urenheder, forbedre hudens smidighed, fjerne mørke rande og poser under øjnene, give en mere ensartet hudoverflade, frigive giftstoffer i huden, give et sundt udseende, fjerne spændinger og gøre, at huden bedre optager det følgende produkt.

Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange 'skraber'/ruller Gua Sha stenen eller skin rolleren hen over ansigtet. Der er ikke rigtig nogle regler andet end at du skal gøre det, der føles rart. Det er vigtigt, at du påfører en olie på det område, du vil behandle, så du ikke skader huden. Efter du har rullet huden, kan du afslutte med en creme, men det er ikke et must.

Greater Hair Scalp Stimulating Wet Brush
Massagebørste til hovedbunden. Stimulerer og fremmer normal hårvækst.
Payot Face Moving Tool Massage-Roller
Stimulerer blodgennemstrømningen og kollagenproduktionen.