Whocopied.me

Skin Roller

Ansigtsrullen - også kendt som en skin roller eller facial roller - har været en fast del af de kinesiske skønhedsritualer i flere årtusinder. En ansigtsrulle er et redskab med en særlig rulle af ædelsten. Den anvendes i ansigtet for at fjerne affaldsstoffer, tone musklerne i ansigtet, reducere hævelser, stimulere bindevævet og kollagenproduktionen, forebygge linjer og rynker, øge blodcirkulationen, fjerne hævelser og give en ungdommelig, flot glød.

Skin rolleren er super nem at anvende, og giver hurtige, mærkbare resultater. En ansigtsrulle har typisk en glat ende lavet af ædelsten og en ende med tekstur. Sammen er de fantastiske til at give huden ekstra glød og en flottere, ensartet overflade.

Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange ruller redskabet hen over ansigtet. Rul fra midten af ansigtet og ud i retningen af ørerne. Start med at anvende enden med tekstur - og afslut med den bløde ende. Det handler dog blot om at gøre det, der føles rart. Det er vigtigt, at du har påført en olie på det område, du vil behandle, så du ikke skader huden. Skin rolleren kan både anvendes 2 minutter på en travl morgen for at modvirke et hævet ansigt, eller til en længere ansigtsbehandling om aftenen i forbindelse med din aftenhudpleje-rutine.

Payot Face Moving Tool Massage-Roller
Stimulerer blodgennemstrømningen og kollagenproduktionen.
Greater Hair Scalp Stimulating Wet Brush
Massagebørste til hovedbunden. Stimulerer og fremmer normal hårvækst.