Whocopied.me

Zwilling Tanrei

Her finder du udvalget af de lækre Zwilling Tanrei køkkenknive. Tanrei-serien er en ny era af kniv. Japansk smedekunst, som vi kombinerer med tysk teknik.

En ny dimension, er blevet gjort mulig af det nye premium stål. ZWILLING udviklede dette stål og anvendte det første gang i den nye Tanrei knivserie. Tanrei består af seks japanske knive i et unikt Damaskus-design og fremstillet af 101 lag i et helt nyudviklet stål og en FC63-kerne. Dette garanterer overlegen hårdhed og kantfastholdelse. Kombinationen af den Japanske tradition for knive og ZWILLING bliver til Tanrei – Den perfekte kombination.

Seks forskellige knive, der har de vigtigste kvalitetsegenskaber for mesterknive til fælles: Alle skæreværktøjerne i serien er fremstillet i Seki, Japan, og er ægte originaler, produkter af traditionelt håndværk, håndslebet af ægte mestre i deres fag. De ultrahårde knive med en hårdhed på 63 HRC er meget skarpe, men samtidig fleksible og rustbestandige. Alle knive er designet på deres egen måde med et unikt damaskmønster, der er typisk for japanske knive, og som går problemfrit igennem til håndtaget.

Det ergonomiske greb med tre nitter og håndtag af fin micarta fuldender Tanrei-knivene på en ideel måde, både visuelt og haptisk. Resultatet er en ny dimension af japanske knive i ZWILLING-kvalitet - så dit køkken får også en helt ny dimension.

Er du i tvivl om, hvilken kniv du skal vælge? Så læs vores  guide til valg af køkkenkniv

Urtekniv af meget høj kvalitet.
Før 2.199,00 kr.
Ideel til både at skære kød og fisk eller snitte grøntsager og urter.
Før 2.299,00 kr.
Ideel til at hakke og snitte store mængder grøntsager.
Før 2.799,00 kr.
Perfekt til at hakke urter, snitte grøntsager og skære kød og fisk.
Før 2.799,00 kr.
Traditionel brødkniv af ekstremt høj kvalitet.
Før 2.799,00 kr.
Ideel til at skære kød og fisk eller til at udskære en steg.
Før 2.799,00 kr.