Whocopied.me

Guide - Barberkoste og børstehår

Se alle barberkoste hér
Du er måske i tvivl om, hvilken barberkost du skal vælge - og hvad forskellen er på de forskellige børstetyper. Nedenfor forklarer vi, hvad der kendetegner de børstehår, som kan købes på Proshave. Vi håber, du bliver sporet ind på, hvilken barberkost, der passer bedst til dine behov, når du har læst artiklen færdig.

Hvis du vil læse en uddybet guide til valg af barberkost, skal du blot klikke hér.
Se alle barberkoste hér

BARBERKOST MED GRÆVLINGEHÅR / BADGER

Grævlingehår er blevet anvendt til barberkoste i mere end tohundrede år. Naturlige grævlingehår er således den helt traditionelle børstetype, når det kommer til en traditionel vådbarbering - og også den type, de fleste vælger, deres barberkost skal være lavet af.

En grævlingebørste findes i flere forskellige varianter:

- Pure Badger
- Fine Badger
- Super Badger
- Silvertip Badger

Vær dog opmærksom på, at betydningen og betegnelsen af typerne kan variere en smule fra producent til producent.

- Pure Badger
Se dem hér

- Pure Badger

Pure Badger er den mest almindelige type grævlingehår - og dermed også den billigste. De naturlige grævligehår er en smule grovere og ikke nær så bløde som de andre Badger børster. Børsten har således en masserende effekt på huden, som fjerner døde hudceller, sætter gang i cellefornyelsen og gør skægstubbene klar til den efterfølgende barbering.

Med en Pure Badger barberkost får du en solid og holdbar børste. Hårenes farve kan variere i spændet fra brun, grå til lidt mørkere nuancer.

Pure Badger Barberkoste
- Finest/Fine Badger
Se dem alle hér

- Finest/Fine Badger

En Finest Badger - eller Fine Badger - barberkost er lavet af bløde, naturlige grævlingehår. Fine Badger er en klassificering, der ligger midt imellem Pure Badger og Silvertip Badger: Den er mere fast end en Silvertip Badger og mere blød end en Pure Badger.

Perfekt til dig der værdsætter en mellemhård barberkost med en behagelig masserende effekt.

Fine Badger har en lysegrå farve med en mørkere strimmel, som typisk er kendetegnende for børstehår af høj kvalitet.
Finest Badger Barberkoste
- Super Badger
Se dem alle hér

- Super Badger

Super Badger børstehår er førstekvalitets grævlingehår, der normalvis anses som et niveau bedre end Fine Badger. Super Badger er meget bløde mod huden i ansigtet og skaber et intenst silke-agtigt barberskum. Den er tættere og har en bedre vandholdningskapacitet end de barberkoste, vi har præsenteret ovenfor.

Super Badger børsten har en lys farve med et mørkt bånd, som gør den smuk og eksklusiv at se på.

Den er meget holdbar og du kan således have glæde af den i rigtig mange år frem.

Super Badger Barberkoste
- Silvertip Badger
Se dem alle hér

- Silvertip Badger

Vil du gå skridtet videre og have en barberkost af den absolut ypperste kvalitet? Så er en Silvertip Badger børste det perfekte valg. Silvertip Badger anses som den aller bedste type grævlingehår. En Silvertip barberkost er kendetegnet ved bløde hår, der nærmest mærkes som en blød svamp, når du fører den mod huden. Hårene er fleksible og stærke - og sikrer dig en barberingsoplevelse ud over det sædvanelige.

En Silvertip Badger skiller sig kosmetisk ud ved, at den har en meget tydelig mørk linje, som står i kontrast til børstens ellers lyse, sølvagtige farve.

Børstens kvalitet medfører selvfølgelig, at den prismæssigt er placeret i den dyre ende. Børsten er derfor ideel til feinschmeckeren, der ikke vil gå på kompromis med sit barbergrej.

Silvertip Badger Barberkoste

BARBERKOST MED FIBREHÅR / FIBER

En fiberbørste er det helt rigtige valg, hvis du vil have en barberkost, der ikke er lavet af naturlige dyrehår. Børsten minder meget om en grævlingebørste rent præstationsmæssigt, og er derfor blød, robust og meget slidsstærk.

Nogle foretrækker denne børstetype på grund af dets veganske egenskaber, men en børste som denne er også oplagt til dig, der ikke kan tåle dyrehår.  

På Proshave har vi to typer af barberkoste med fibre:
- Black Fibre
- Silvertip Fibre

- Black Fiber
Se dem alle hér

- Black Fiber

Black Fiber børstehår er 100% veganske kvalitetshår. Den mørke farve og blødhed får de syntetiske fibre til at minde om naturhår, men de er rent faktisk en smule mere robuste.

Selvom fibrene er syntetiske, har de ligeså gode egenskaber som naturlige børstehår. Black Fiber producerer et særligt, cremet barberskum, som sikrer dig en perfekt barbering hver gang.

Black Fibre Barberkoste
- Silvertip Fibre®
Se dem alle hér

- Silvertip Fibre®

Silvertip Fibre® er Mühles højteknologiske, syntetiske fibre. Denne udgave er det ypperste indenfor fiber-børste og ifølge Mühle, har de formået at overgå naturen selv. Fibrene er bløde og ekstra slidsstærke, hvilket betyder, at barberkosten holder i rigtig mange år.

Silvertip Fibre® er en innovativ løsning, som sikrer at grævlingen kan beholde sine smukke hår i fred. Fordelen ved denne børstetype er endvidere, at fibrene tørrer meget hurtigere end naturhår - og derudover skal du ikke bruge nær så meget barbercreme eller barbersæbe, for at få et optimalt barberskum.

Fibrene er førsteklasses kvalitet og skal uden tvivl opleves!

Silvertip Fibre Barberkoste

BARBERKOST MED NATURHÅR

En børste af naturhår er noget stivere end en grævlingebørste, og har derfor en stærkt, masserende effekt på huden.

En barberkost af naturhår er en fremragende begynderbørste til dig, der gerne vil finde ud af, om en traditionel barbering med barberkost er noget, du synes om.

- Boar
Se dem alle hér

- Boar

De såkaldte Boar-børster er fremstillet af svinehår.

Boar-børster har typisk samme stivhed som en kunstbørste, men da hårene har en bedre sugeevne og kan indeholde mere vand, giver en Boar-børste en bedre opskumning af sæben eller barbercremen.

Børsten har en exfolierende effekt og løfter skægstubbene op fra huden.

Boar Barberkoste

Ved du hvordan du rengør og vedligeholder din barberkost?

Hvis ikke har vi lavet en guide, der viser, hvordan du aller bedst passer på din barberkost, så den kan holde i mange år:
Guide: Rengøring og vedligeholdelse af barberkost