Whocopied.me

Mühle Essentials

Væsentlig. Naturlig. ESSENTIALS-serien fra MÜHLE er kogt ned til de mest nødvendige ting - tilsat et pust af frisk luft, der forkæler enhver. Serien er lavet af naturlige ingredienser, der passer bedst muligt på din hud og dit hår.

Med ESSENTIALS bliver dit badeværelse lige så farverigt som livet selv. Hvert enkelt produkt i denne nye unisex-serie emmer af mangfoldighed. Hvert produkt i serien har sin helt egen duft og farve. Du finder bl.a. en mild duft af rosmarin og figen - og en unik kombination af citron, solbær, vanilje, tonkabønne og cedertræ der. Lyder det ikke skønt?

Emballagen har iøjnefaldende nuancer. Alle produkterne kan stå alene, træde ud af serien og skinne med deres eget udseende. Men alle ESSENTIALS-produkter har én ting til fælles, nemlig at de er markant mere økonomiske end flydende versioner og er bæredygtigt emballeret. De genererer nul affald takket være papir, glas og aluminium. Ingen plastik!

Produkternes kompakte størrelse og faste tekstur gør både Shampoo Bar, Body Soap Bar og Deodorant Creme til ideelle rejsefæller. Tag produkterne med i den matchende ESSENTIALS Sæbeboks lavet af aluminium. Så bliver det ikke nemmere!

Mühle Beholder til sæbe, Essentials
Beholder til din sæbe. Med drypgitter, så sæben kan tørre.