Whocopied.me

Mandeparfume - Dufte til mænd

Mandeparfume. Det lyder mest som et slagord for den "duft", der kommer ud af hullerne på en Kansas kedeldragt på Thyborøn havn. Men det er langt fra tilfældet! Tværtimod fristes vi faktisk til at sige. Her på shoppen kan du nemlig finde RIGTIGE mandeparfumer. Altså dufte til mænd, der trods en hård arbejdsdag, foretrækker en mere nuanceret duft end blot dén af sved og tjære.

Se alle parfumer til mænd hér

Dufte til mænd

Mandeparfumer og dufte til mænd behøver på ingen måde at være en semi-fesen fornøjelse. Det er ikke meningen, at mænd skal dufte af blomstereng eller lavendel. Mænd skal dufte maskulint uden at det bliver harskt. Derfor har vi sammensat et lækkert udvalg af mandeparfumer fra mærker som netop mestrer denne kunst: at skabe maskuline, tiltalene dufte.

I vores sortiment finder du med andre ord brands, der gør sig bemærket på grund af deres unikke træ- og lædernoter. Det kan lyde en smule underligt - men hvis du nogensinde har haft fornøjelsen af at dufte til nyhøvlet træ, så forstår du helt sikkert, hvad vi mener.

Komplekse mandeparfumer

Selvom parfume for mange mænd lyder en smuuule... lad os sige vattet. Så udspringer ordet af det latinske "per fumum" som direkte oversat betyder "gennem røg". Hvis ordet fumum lyder bekendt, så skyldes det måske, det er blevet adopteret i både fransk (fumée) og engelsk (fume). Hér betyder ordet også røg eller damp, hvilket leder tankerne mod røgfyldte herreværelser hvor mænd med cigar og overskæg spiller om hele familieformuen. Ordet har altså umiddelbart ikke nogle koblinger til velduftende blomsterenge.

Hvis vi skal lige slutte historietimen af, så var egypterne - og især de egyptiske faraoner - kendt for deres parfume, som på den tid snarere var velduftende salver end egentlige mandeparfumer. Ikke desto mindre har man fundet parfumer i blandt andet Tutankhamons grav og har således kunne bestemme både indhold og anvendelse rimelig nøjagtigt.

Ingen egyptiske mandeparfumer på Proshave

Hvor end vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tilbyde ægte egyptiske parfumer her på shoppen. Men vi kan derimod byde på et eksklusivt udvalg af dufte til mænd, som ligger i den absolutte top hvad angår både kvalitet og pris.

Så er du på jagt efter en lækker parfume til mænd, finder du med garanti den perfekte duft hér på Proshave.

Er du i tvivl om, hvilken parfume du skal vælge? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at rådgive om mærker, dufte og karakter.


Rigtig god fornøjelse.