Tan Luxe
Indhold
2 stk
2 stk
1 stk
5 stk
1 stk
5 stk
2 stk
1 stk
Pris
5 stk
3 stk
9 stk
3 stk

Tan Luxe

Tan-Luxe er en serie af revolutionære selvbrunerprodukter, der giver dit ansigt og din krop en fantastisk farve og glød - samtidig med at de tilfører en masse pleje. De multi-funktionelle produkter er super nemme at anvende, og sikrer dig en flot, naturlig glød. Tan-Luxe er baseret på en patenteret teknologi, der sikrer dig den mest naturlige, lugtfrie og skjoldfrie løsning på markedet. Det betyder, at produkterne ikke smitter af på dit tøj, eller efterlader en frygteligt lugt, som du vil opleve ved mange andre selvbrunere.

Produkterne har været 5 år undervejs, da holdet bag Tan-Luxe ønskede et kompromisløst resultat, der kunne gøre op med 'one size fits all' tankegangen. Produkterne er i stedet tilpasse den individuelle forbrugers hud, hudtone og plejerutine. Selvbrunerne findes derfor i lyse, medium og mørke nuancer.

Tilføj et par dråber i din foretrukne dag/nat creme eller i din bodylotion. Du kan også købe produkter, som allerede er blandet og klar til at blive påført. Farven udvikles langsomt, men holder i op til 2 uger.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven