Indhold
5 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
Pris
3 stk
9 stk
7 stk
1 stk
1 stk
2 stk

ZIRH

På Proshave kan vi nu tilbyde de prisbelønnede barberings- og hudplejeprodukter til mænd fra amerikanske ZIRH. ZIRH har siden 1995 produceret kvalitetsprodukter til manden, der ikke vil gå på kompromis med sin hudpleje eller barbering. Produkterne i serien indeholder kun de bedste og mest anerkendte ingredienser, der kan løse de behov mænd har i forbindelse med deres daglige plejerutine. Der ligger forskning, moderne teknologi og videnskabelige test bag udviklingen af serien. På den måde er du sikret, at produkterne er effektive og giver dig en sund og fejlfri hud.

Det amerikanske brand har fået kult-status verden over. Både kendte mennesker, professionelle sportsfolk, musikere og helt almindelige mænd er blevet tilhængere af de fantastiske produkter. Det samme er vi på Proshave!

Der er ingen tvivl om, at produkterne er designet med mænd i tankerne. Det gælder både den maskuline emballage, de håndplukkede ingredienser og de lækre konsistenser, som produkterne har. Desuden er produktserien super nem at anvende, for ZIRH ved, at mænd ikke gider bruge oseaner af tid foran spejlet i en travl hverdag.

I serien finder du produkter til en tæt barbering i form af Preshave, Barbergel, Barbercreme og Aftershave. Serien omfatter desuden hudplejeprodukter som blandt andet Ansigtscreme, Øjencreme, Ansigtsrens og Ansigtsscrub.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF ZIRH.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 20,00
DKK 10,00
  

Spar DKK 10,00
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven