Whocopied.me

men-ü

men-ü er en prisvindende serie til mænd, der består af produkter til barbering og hudpleje. Serien er udviklet i England af professionelle barberer og stylister, og du finder derfor produkterne i eksklusive saloner, barbershops og kurbade.

Grunden til, at men-ü er har opnået så stor succes blandt mænd verden over er, at der er tale et et moderne brand, der producerer moderne produkter af høj kvalitet. Fælles for produkterne er, at de gør en forskel!

men-ü har lavet en revolutionerende serie af effektive og ultra koncentrerede produkter. Den innovative koncentration af ingredienser betyder, at du kun behøver at bruge ganske lidt for at få det fulde udbytte af produktet.

De er lette at anvende og lavet af ingredienser af meget høj kvalitet. Produkterne er fremstillet, så de passer perfekt ind i en aktiv mands livsstil. Størrelserne er kompakte, og emballagen er praktisk med en nem åbne-lukke funktion, der forhindrer utilsigtet udslip af det pågældende produkt. Du kan derfor have produkterne liggende i sportstasken eller have dem med på rejsen.

Sortimentet suppleres desuden med lækre, italienske barberkoste.

Kraftigt og fleksibelt hold.
Før 135,00 kr.
Rejsesæt med ansigtsgel, ansigtsmaske og ansigtscreme.
Før 125,00 kr.