Indhold
18 stk
7 stk
4 stk
2 stk
Hold
2 stk
4 stk
Børstetype
1 stk
2 stk
Materiale
1 stk
Pris
14 stk
19 stk
3 stk
1 stk

men-ü barberprodukter, styling og personlig pleje

men-ü er en prisvindende serie til mænd, der består af produkter til barbering og hudpleje. Serien er udviklet i England af professionelle barberer og stylister - og du finder derfor produkterne på eksklusive saloner, barbershops og kurbade.

Grunden til, at men-ü er har opnået så stor succes blandt mænd verden over er, at der er tale et et moderne brand, der producerer moderne produkter af høj kvalitet. Fælles for produkterne er, at de gør en forskel!

men-ü har lavet en revolutionerende serie af effektive og ultra koncentrede produkter. Den innovative koncentration af ingredienser betyder, at du kun behøver bruge en lille mængde, for at få det fulde udbytte af produktet.

De er lette at anvende og lavet af ingredienser af meget høj kvalitet. Produkterne er produceret så de passer perfekt ind i en aktiv mands livsstil. Størrelserne er kompakte, emballagen er praktisk og har en nem åbn-lukke funktion, der forhindrer utilsigtet udslip af det pågældende produkt. Du kan derfor have produkterne liggende i sportstasken eller have dem med på rejsen.

Sortimentet suppleres desuden med lækre, italienske barberkoste.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven