Whocopied.me

Mr. Natty

Er du på jagt efter produkter til pleje af dit skæg, hår, ansigt eller din krop? Så se med her! Mr. Natty er synonym med fantastiske produkter til rigtige gentlemen. Den klassiske Mr. Natty barbershop i London er et af de hotte steder i byen, og den leder tankerne tilbage til de glade 50'ere i en meget unik og gennmført britisk stil.

Bag Mr. Natty står den berømte barber og hårstylist Matt Reine, som har stylet både kendte stjerner og kongelige. Han var skuffet over udvalget af grooming produkter til mænd og valgte derfor at bruge sin viden og erfaring som barber og frisør til at skabe et brand, der kunne leve op til hans egne, høje forventninger. Han grundlagde Mr. Natty med et mål om at fremstille de produkter, der manglede på markedet.

Alle produkterne i serien er fremstillet af de bedste ingredienser. Designet er funktionelt og tidløst, men er tilsat moderne originalitet og humor. Du finder blandt andet barbersæbe, skægolie, skægvoks, skægshampoo og sæbe til dit skæg samt lækre stylingprodukter til håret, produkter til en perfekt barbering og ansigtspleje. Derudover rummer sortimentet et stort udvalg af fantastiske gaveæsker, der er en oplagt gaveidé til enhver mand.

Indeholder Ansigtssæbe og Barberolie.
Før 179,00 kr.