Indhold
2 stk
2 stk
7 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
1 stk
Pris
3 stk
23 stk
6 stk
2 stk
2 stk
2 stk

Mr. Natty

Er du på jagt efter produkter til pleje af dit skæg - så se med her! Mr Natty er synonym med det allerbedste skæg- og hårpleje. Kun til rigtige gentlemen!

Den berømte barber og hårstylist, Matt Reine, som har stylet både kendte stjerner og kongelige, var skuffet over udvalget af grooming produkter til mænd. Han valgte derfor at bruge sin viden og erfaring som barber og frisør, til at skabe et brand, der kunne leve op til de høje forventinger, han havde. Han grundlagde derfor virksomheden Mr Natty, for at få de produkter, han mente, var en mangelvarer på markedet. Dette har sidenhen gavnet mænd i hele verden - og nu også alle kunderne på Proshave!

Den klassiske Mr Natty barbershop i London, er et af de hotte steder i byen, og leder tankerne tilbage til de glade 50ere i en meget unik og gennmført britisk stil.

Alle produkterne i serien er fremstillet af de bedste ingredienser. Designet er funktionelt og tidløst, men er tilsat moderne originalitet og humor. Du finder både barbersæbe, skægolie, skægvoks, skægshampoo og sæbe til dit skæg samt lækre stylingprodukter til håret. Produkterne er ikke testet på dyr.

PROSHAVE ER OFFICIEL DANSK DISTRIBUTØR AF MR. NATTY

Hos Proshave sætter vi en ære i at udvælge og teste alle vores produkter!
Når du køber et produkt til pleje af dit skæg, uanset om det er en skægshampoo, en skægvoks eller en skægolie kan du derfor være sikker på at vi har testet produktet og at det opfylder vores strenge krav til kvalitet og funktionalitet.

Husk også at se Proshaves 5-trins guide til et velplejet skæg på 14 dage - Sådan gør du!
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven