Whocopied.me

Apothia

Apothia har i over 25 år givet fashionable trendsættere den ultimative oplevelse i forbindelse med deres shopping. Fra sin prestigefyldte adresse i Los Angeles, der oser af skønhed, mode og stil, er Apothia produkterne en blanding af kunst og innovativt design med ingredienser i verdensklasse og perfekt håndværk.

Apothias grundlægger, Ron Robinson, hentede inspiration til sin kollektion fra moden, den progressive kultur, energien og solskinnet i Los Angeles, byen, der er en vigtig del af hans liv. Apothia er synonym med skønhed, design og stil og tilbyder skønne og velduftende eau de parfums, der er lavet af luksuriøse ingredienser og er et håndværk i verdensklasse.

Apothia-kollektionen er gentagne gange prisbelønnet, herunder med den prestigefyldte Interior Scent of the Year Award fra Fragrance Foundation. Prisen, FIFI, er duftindustriens højeste ære, på niveau med skuespillets Oscar. Parfume-kollektionen er blevet rosende omtalt i magasiner som W, Glamour, Dallas Modern Luxury, Elle og Harper’s Bazaar som nogle af de mest cool og innovative dufte i mange år.  

Apothia Bronzed Eau de Parfum, Sample, 2 ml.
Duften af solbrun hud ved et turkisblåt hav om sommeren.
Apothia Bronzed Eau de Parfum, 50 ml.
Duften af solbrun hud ved et turkisblåt hav om sommeren.
Apothia Velvet Rope Body Wash, 237 ml.
Rensende og fugtgivende bodywash, tilsat feminin og aromatisk duft.
Apothia CA California Eau de Parfum, 50 ml.
Energisk duft med citrusnoter og eksotiske blomster.
Apothia If Eau de Parfum, 50 ml.
Ungdommelig, elegant og feminim duft.
Apothia If Eau de Parfum, Sample, 2 ml.
1 anmeldelser
Ungdommelig, elegant og feminim duft.
Mere om Apothia