Apothia
Indhold
2 stk
Pris
2 stk

Apothia

Apothia har i over 25 år givet fashionable trendsættere den ultimative oplevelse i forbindelse med deres shopping. Fra sin prestigefyldte adresse i Los Angeles, der oser af skønhed, mode og stil, er Apothia produkterne en blanding af kunst og innovativt design med verdensklasse ingredienser og perfekt håndværk.

Apothias grundlægger, Ron Robinson, hentede inspiration til sin kollektion fra moden, den progressive kultur, energien og solskinnet i Los Angeles, byen, der er en vigtig del af hans liv. Apothia er synonym med skønhed, design og stil og tilbyder skønne og velduftende eau de parfums, der er lavet af luksuriøse ingredienser og et håndværk i verdensklasse.

Apothia-kollektionen er gentagne gange prisbelønnet, herunder med den prestigefyldte Interior Scent of the Year Award fra Fragrance Foundation. Prisen, FIFI, er duftindustriens højeste ære, på niveau med skuespillets Oscar. Parfume-kollektionen er blevet rosende omtalt i magasiner som W, Glamour, Dallas Modern Luxury, Elle og Harper’s Bazaar som nogle af de mest cool, innovative dufte i mange år.  

Mere om Apothia

Ron Robinson har gennem treårtier opdaget og opdyrket nye mærker fra firmaets prestigefyldte lokaler i Melrose Ave’s vedbenddækkede Fred Segal enklave; Apothia er berømt for at tiltrække en konstant strøm af A-liste kendisser og trendsettere, der ønsker det bedste inden for skønhed.

Ron er kendt for sin evne til at vide, hvad der er på vej, og han har lanceret nichemærker som Lorac, Phillip B., Hard Candy og Child. Han har gennem hele sit liv fundet frem til produkter, der overstiger den forvente forbrugers forventninger og har samtidig fuldstændig tjek på de små detaljer, der adskiller det ordinære og det ekstraordinære.  

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven