StriVectin

StriVectin har en mission om at skabe de bedste og mest effektive produkter til kvinder, der kun vil have den ypperste hudpleje. Produktserien består af en fuld anti-age serie, der udelukkende er lavet på baggrund af den nyeste, kliniske forskning og de mest effektive teknologier. StriVectins prisbelønnede NIA-114 teknologi er en banebrydende anti-aging formel, der mindsker og bekæmper de mest synlige ældningstegn - herunder rynker, slap hud og ujævn hudoverflade.

Teknologien er opfundet af hudforskere efter 35 års forskning og er har en videnskabelig dokumenteret evne til at styrke og genopbygge hudbarrieren og tilføre hudcellerne ny energi. Dette for at maksimere hudens sundhed og flerdoble ingrediensernes effektivitet. StriVectin er et dynamisk brand, der konstant udvikler sig, for at leve op til passionen om at lave de mest effektive hudpleje løsninger til kvinder.

StriVectin mener ikke, at skønhed behøver være kompliceret. De tilbyder derfor enkle, effektive hudplejeprodukter, der er velegnet til alle hudtyper samt er fri for parabener og sulfater.  I serien finder du blandt andet Serum, Dagcreme med solfaktor, Øjencreme, Øjenserum, Natcreme, Halscreme, Håndcreme og Body Creme.

StriVectin - Effektiv, patenteret og dokumenteret evne til at transformere din hud!
StriVectin Tightening Neck Serum Roller, 50 ml.
Ruller øjeblikkeligt ældningstegn på halsen væk.
StriVectin 360˚ Tightening Eye Serum, 30 ml.
Øjeblikkelige resultater. Langsigtede fordele.
StriVectin Avanced Retinol Concentrated Serum, 30 ml.
Effektivt serum, der udglatter rynker og mindsker porer.
StriVectin Advanced Retinol Eye Treatment, 15 ml.
Bekæmper hurtigt og effektivt ældningtegn omkring øjnene.