Whocopied.me

Raz Skincare

Raz Skincare (Tidligere kendt som RAZspa) er et dansk brand udviklet af Rasmus Bjørn Andersen. Raz Skincare fremstiller produkter til den bevidste og kræsne forbruger med de lækreste konsistenser, himmelske, diskrete nordiske dufte, og særdeles imponerende effekter, alle i smukt og enkelt design.

Samtlige produkter er naturlige og overvejende både økologiske og Fair Trade. Al produktion sker i Danmark, og formlerne er baseret på viden der stammer helt tilbage til vikingetiden, kombineret med ny faglighed og Raz' ́ eget indgående kendskab til især nordiske planter og urter samt deres virkemåder. Raz kalder det for REN samvittighed.

Det var manglen på rene, økologiske produkter uden mineralske olier, syntetiske parfumestoffer og unødige tilsætningsstoffer, der vakte Raz' ́ interesse for selv at lave produkter til sin spa i København.
I indføringen i ayurvedisk medicin står en vigtig læresætning: ‘Put ikke noget på huden, som du ikke ville putte i munden’, dit blodomløb sørger for, det kommer rundt til alle kroppens organer. Alle ingredienserne er derfor helt rene og naturlige.

100% rent naturligt E-vitamin. Meget helende. God til arvæv, sart hud og sår.
Før 345,00 kr.
Saltbad, som er målrettet irriteret og problemfyldt hud. Lindrer ved kløe.
Før 280,00 kr.
Mere om Raz skincare - tidligere RAZspa