Whocopied.me

RAZspa E Vitamin 100%, 30 ml.

DKK 295,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
I dette produkt får du 100% rent, naturligt E-vitamin. Der er altså kun en enkelt ingrediens i.

E-Vitamin styrker hudens forsvar mod nedbrydning. God til arvæv, sart hud og sår. Mange produkter på skønhedsmarkedet mod Rosacea og andre inflammatoriske hudirritationer, altså irritationer i huden med rødme og varme, indeholder E-vitamin.

E-vitamin kan udtrækkes af alle former for olie. Hos RAZspa anvendes nordiske ingredienser som; Pærekerner, Rapsfrø, Solsikke, Hyben, Mariatidsel mv.

Det er faktisk ikke så vigtigt, hvor de naturlige E-vitaminer stammer fra, fordi:

- Alt andet end E-vitaminet er væk efter processen.
- Naturlig E-vitamin kan kun udtrækkes af naturlig olie.

E-vitamin er en kraftig antioxidant, der styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler (ældning af celler) og mod frie radikaler fra den forurenede luft omkring os.

God til arvæv, sart hud og sår - samt mod forurening og alderdomstegn af din hud

Naturlig og økologisk.

Anvendes på følgende måde:
- Til daglig brug: Kom et par dråber i din creme, eller brug den koncentreret direkte på huden til genopbygning af huden efter sår, skader mv.
- For at være sikker på at undgå solskader, kan du bruge den 100% rene E-vitamin i din solcreme. Tag et pipettefuld E-vitamin ud i håndfladen, og bland det med din solcreme.
- E-vitamin er fantastisk til håret, vi kender sikkert alle de mange hårprodukter der indeholder E-vitamin, du kan nemt tillægge din hårkur eller conditioner mere kraft, ved at komme et par dråber RAZspa 100% rene E-vitamin i din hår-behandling.
- Er du nybegynder af E-vitamin eller har en sensitiv hud, er det en god ide at blande den mildt op med en olie eller creme de første par dage. Du kan altid øge dit forbrug når du har mærket, at det virker for dig.
Specifikationer
Indhold:
30 ml.
Ingredienser:
Alfa Topherol.
Varenr.:
RS-22070