Whocopied.me

Mitchell's Wool Fat Barbersæbe i keramikskål, 125 gr.

DKK 300,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Mitchell's Wool Fat Barbersæbe blev produceret første gang i 1930'eren af den engelske kemiker Fred Mitchell. Han fandt ud af, at lanolin i fåreuld var den primære årsag til, at de lokale fårehyrder og folkene, der arbejdede med sortering af fåreulden, altid havde dejligt bløde hænder.

Mitchell's Wool Fat Barbersæbe er lavet på en gammel opskrift tilbage fra 1893 og er en helt suveræn barbersæbe. Sæben indeholder naturlig udvundet lanolin fra fåreuld, og er derfor meget plejende. Af samme årsag er den rigtig god til følsom hud.

Har du aldrig prøvet at bruge en fast barbersæbe, må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse! - Vær opmærksom på at det, til en start, kan kræve lidt øvelse at få den helt rigtige skum. Vi vil her anbefale at du følger du Proshaves "guide til den ultimative barberskum med barbersæbe" så er du sikker på det perfekte resultat.

Barbersæben leveres i en flot keramikskål med låg. Efterfølgende kan man nøjes med at købe nye sæbepucks som refill.

Husk at se Proshaves guide til den perfekte barberskum med barbersæbe.
Specifikationer
Indhold:
125 gr.
Anvendes til:
Alle hudtyper
Alle hudtyper
Ingredienser:
Sodium Tallowate, Potassium Stearate, Sodium Cocoate, Sodium Stearate, Aqua, Potassium Cocoate, Glycerin, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Lanolin, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Sodium Silicate, Tetrasodium EDTA, Magnesium Sulphate, Tetrasodium Etidronate.
Varenr.:
1390-MIT