Whocopied.me

6 julegaveideer til ham

Mandegaver er tit de sværeste at finde på, så her kommer 6 lækre julegaveideer, der med sikkerhed vil vække begejstring hos ham! Men vi har naturligvis en masse flere gaveidéer i ærmet end disse 6. 

For at gøre det så nemt, som muligt, har vi samlet et udvalg af fantastiske gaveidéer på shoppen - som vi håber, vil kunne give dig endnu inspiration. Som du kan se til højre, har vi varegrupper med specifikke gaveidéer til ham, din mand, din far, din bror, din bedstefar, din ven - og også gaveidéer til hende, din mor, din kone, din søster, din bedstemor, din veninde - samt idéer til adventsgaver, kalendergaver og værtindegaver/værtsgaver.
Se alle vores julegaveidéer hér

1. Stilrent barbersæt:

Lækkert barbersæt med barberkost i Silvertip grævlingehår, DE-skraber til klassisk vådbarbering og en holder, så kosten kan hænge med hovedet nedad og dermed holde sin facon.
Se vores barbersæt hér

2. Barbersæbe:

Fugtgivende sæbe i maskulin træskål til vådbarbering. Sæben giver den bedste kvalitetsskum takket været den triple-milled metode, der er anvendt i fremstillingen.
Se alle barbersæber

3. Manicuresæt:

Ultimativt manicuresæt til mænd i rustfri Dovo-kvalitet. Med fem dele; neglerenser, neglefil, flad pincet, 3-i-1'er og neglesaks. Leveres i lækkert nappalæder-etui.
Se alle manicuresæt

4. Smuk barberskraber til almindelige barberblade:

Barberskraber i Karelian burl birk, en særlig træsort, der vokser omkring middelhavet. Håndtaget er lavet i messing og derefter raffineret med krom, som gør den meget stilfuld og holdbar. Skraberen passer til Gillette Fusion barberblade.
Se alle DE-skrabere

5. Aftershave:

Klassisk aftershave cologne med noter fra appelsin, bergamotte og lavendel med et varmende strejf af krydret muskatnød.
Se alle Aftershaves

6. Alt-i-én grooming boks til skægpleje:

Praktisk bokssæt i afrikansk palisander med alle de nødvendige produkter til skægpleje; Beard Conditioning Oil, Beard Wash, Moustache Wax, Beard Balm, Hair & Beard Wax, Beard Comb samt Beard & Moustache Saks.
Se den lækre boks hér