Whocopied.me

Leaf Shave Skraber, The Twig Razor, Silver

470,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 75,00 kr.)
Se mere
(+ 85,00 kr.)
Se mere
(+ 125,00 kr.)
Se mere
(+ 195,00 kr.)
Se mere
(+ 90,00 kr.)
Se mere
(+ 195,00 kr.)
Et helt nyt take på den helt klassiske Safety Razor: The Twig Razor. En single blade skraber med fast skraberhoved til brug med et enkelt, halvt barberblad (altså halve DE-barberblade også kaldt half blades).

Skraberen er specielt designet til at være let at anvende, skånsom mod din hud - og så leverer den en glat barbering, der er bedre for miljøet.

The Twig er super let at anvende og kræver ikke en lang tilvænningsperiode. Giver en perfekt barbering for langt de fleste.

Skraberen kan anvendes af både mænd og kvinder - og er derfor fremragende uanset om du bruger den til barbering af ansigtshår, kropsbehåring, hovedbarbering eller intime områder.

Den er lavet med det mindste skraberhoved på markedet, og fylder derfor ikke alverden. Det gør den ekstra komfortabel ved blandt andet intimbarbering, barbering af armhuler mm.

The Twig skraberen har en twist-to-open åbning. Skraber-hovedet åbnes og lukkes dermed ved at dreje på i bunden af skæftet, og gør det meget let, at udskifte barberbladet.

Ligesom med andre Safety Razors med fast hoved, skal du holde en stabil 30-graders vinkel mellem bladet og huden. Dette er væsentligt for at bladet få fat i hårene og barberer dem væk.

The Twig giver en normal og mild barbering og er god til selv følsom hud. Den har en såkaldt medium aggressivitet. Ønsker du en skraber, der tager en smule mere ved, skal du kigge på The Thorn udgaven, som har en medium+ aggressivitet.

Denne udgave er fremstillet i en flot sølv farve med mat finish. Bemærk venligst, at de matte skrabere får patina lidt lettere end de blanke modeller.

Skraberen leveres i papæske, der kan genbruges.

Få en 100% plastikfri - og dermed mere bæredygtig - barbering med The Twig Razor!


Sådan lægger du barberbladene i:
Åbn klingeholderen ved at dreje bunden af ​​håndtaget med uret. Læg et enkelt barberblad i din holder. Fastgør derefter forsigtigt bladet ved at dreje bunden af ​​håndtaget mod uret.

Holder til The Twig Razor
Ønsker du en matchende holder, så din skraber kan stå fremme på badeværelset under optimale forhold. Klik hér for at se Leaf’s holdere.

Barberblade til The Twig Razor
Klik hér for at se alle Single Edge Barberblade.
Specifikationer
Materiale:
Metal
Model:
The Twig
Skrabertype:
Single Edge
Antal klinger:
1
Kategori:
Varenummer:100047-L