Whocopied.me

Floris Soulle Ámbar, Eau de Toilette, 100 ml.

900,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 150,00 kr.)
Dyk ned i en fortryllende duftoplevelse med Soulle Ámbar – en blød, orientalsk duft med et forfriskende, moderne twist af grønne noter, der emmer af elegance og sofistikation.

Denne unikke duft åbner op med et frisk pust af lentisque og galbanum, der skaber en moderne grøn duft, der straks fanger din opmærksomhed.

Balanceret med friske frugtnoter, åbner duften op for et rigt blomstret hjerte af jasmin, geranium og melilot, der blandes med krydrede harpiksholdige noter og prikkende lyserøde peberkorn.

Det er en duftoplevelse, der ikke kun stimulerer sanserne, men også efterlader et varigt indtryk af forførende raffinement.

Som du dykker dybere ned i duftens karakter, omslutter dig varmen fra en blød vanilje, rav og moskus, der danner en varm, sensuel base og fuldender duftens kompleksitet.

Det er en duft, der taler til både sjælen og sanserne og efterlader et varigt indtryk af luksus og forførelse.

Hver flaske Soulle Ámbar er en hyldest til eksklusivitet og elegance, præsenteret i en lækker og eksklusiv glasflaske, der udstråler sofistikation og stil.

Bag hver duft ligger en historie. Soulle Ámbar, som betyder "sol" og "østlige vinde" på spansk, afspejler Floris-familiens rødder på den solbeskinnede Middelhavs ø Menorca, hvor inspirationen til denne enestående duft først opstod.

Soulle Ámbar blev lanceret i 2013 og har siden da været et symbol på tidløs elegance og forførelse, der kun bliver bedre med tiden.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Bergamot, Galbanum, Ananas, Mastikstræ
Hjertenoter:
Pink peberkorn, Geranium, Jasmin, Markstenkløver
Basenoter:
Rav, Vanilje, Moskus
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Diisopropyl Adipate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol.
Allergener:
Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol.
Kategori:
Varenummer:48114