Whocopied.me

Escentric 02, 100 ml.

1.150,00 kr.
Ikke på lager
Escentric Molecules er et verdenskendt brand. Bag mærket står parfumeuren, Geza Schoen, der er kendt som en rebel i parfumeverdenen.

Han startede med 01-serien i 2006 og et par år senere lancerede han 02-serien, der omfatter Molecule 02 og Escentric 02. Duft-aromaerne indeholder kun 1 enkelt molekylært stof: Ambroxan.

Ambroxan har en kemisk struktur, der er identisk med ambrox afledt af ambra. Ambra har i århundrede været den mest værdsatte ingrediens i parfumer. Ambra er et mystisk stof, der kommer fra kaskelothvaler. Stoffet får sin fine duft, når det har modnet langt tid i havet. I dag finder man kun meget sjældent ambra og derfor skaber man i laboratorier nogle aroma-molekyler, der svarer til ambra.

Escentric 02 består af 65% ambroxan, men er tilsat nogle ingredienser, der understøtter duften. Det gælder: violrod, hyldeblomst, heidione, vetiver, muskone og citrus-noter.

Escentric 02 har en ren, frisk duft, der udvikler sig til at blive varm, sexet og forførende.

Duften leveres i en flot glasflakon. Det er en del af designet, at den intet låg har. Det er derfor en god idé at beholder æsken, hvis du skal have duften med dig.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Serie/Duft:
Escentric 02
Kategori:
Varenummer:333002